World of Gothic - Forum

Full Version: Hearts of Iron 2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Mda, a fost o joacă de copii continuarea. A durat mult până am trecut din Belgia în Germania, de acolo doar mi-am trimis tancurile din vest, sud şi est către Berlin. A fost o adevărată cursă între mine şi ruşi, care avansau şi ei cu repeziciune către capitala nemţilor, însă am reuşit să le tai calea, iar oraşul a căzut după o bătălie scurtă. Wilhelm al treilea a fugit în Sri Lanka, iar acum Imperiul German este doar o adunătură de insule în Pacific, pe care nu cred că am să le mai cuceresc, n-are rost .. obiectivul meu a fost unirea naţiunii sub un singur stat, al meu..din păcate n-a fost 100% reuşit, pentru că ruşii şi-au luat şi ei porţia lor .. dar cel de'al doilea război mondial e departe de a fi gata pentru că am decis să îi ajut pe chinezi în lupta lor cu japonezii, iar Africa e în plin război după ce am reuşit să bag Portugalia şi Africa de Sud în alianţă. M-am decis să scap întreaga lume de comunism, aşa că am atacat Centroafrika, fostul MittleAfrika, care a decis să părăsească zona de influenţă germană şi a devenit un stat comunist acum mult timp. Egipt, Etipoia, Portugalia şi Africa de Sud se descurcă destul de bine.
Deasemenea vreau să termin şi Uniunea Britanică, singurul stat comunist din Europa, şi printre ultimele din lume, alături de Centroamerica, Mexic, Centroafrika şi Venezuela (Brazilia şi La Plata se ocupă de venezulieni).
Deocamdată nu am flota necesară, dar în septembrie o s-o am..şi după căderea britanicilor, nu exclud o debarcare în America .. să scap şi de comuniştii de acolo, iar după să scap şi de Antanta, poate chiar şi de insulele germane din pacific.
Iar obiectivul final ... RUSIA! ...după ce am să devin o putere nucleară, desigur.
Poze:
[Image: 24zg611.jpg]
[Image: ei43f9.jpg]
[Image: 2mpaatx.jpg]
*Se poate observa că am primit ceva teritoriu din Ucraina .. ruşii au împărţit mai mult decât trebuia cu minie..Haha
Am mai dat şi ceva teritoriu statelor marionetă ce m-au ajutat cu ceva trupe pe front.
După ce mi-am făcut o flotă cât de cât bună, am reuşit cu puţin noroc să debarchez în Anglia .. şi ca de fiecare dată, când o fac .. nu întâmpin nici un fel de problemă.
Comuniştii britanici au fost nimiciţi în mai puţin de o lună. E mult până debarchezi, restul e o joacă de copii..
Am anexat şi statul marionetă Franţa ... am nevoie de IC.
India a fost unită sub comanda celor din Delhi, în ciuda rezistenţei comuniste din sud, după care a urmat Nepalul..
Japonia a capitulat şi ea ... şi a fost umilită de ruşi, pierzând Coreea şi orice legătură cu China .. în schimb, relaţile mele cu ei nu au fost prea stricate pentru că nu am trimis trupe pe frontul acela...am să încerc să-i influenţez şi să-i bag în alianţă, iar apoi să aivă ocazia să se răzbune pe Rusia.
Că tot veni vorba de Rusia, relaţile mele scad din ce în ce mai mult cu ei, de când mi-am mutat trupele la graniţa cu ei .. eh, oricum n-am vreo şansă acum, dar Industria mea e mult mai mare decât a lor, astfel că până ce am să mă fac o putere nucleară, le pot egala şi armata ...deocamdată nu cred că bănuiesc că vreau să'i atac, având în vedere că încă suntem aliaţi.
În Africa, Centroafrika a fost învinsă. Africa de Sud, Absynnia, Egipt, Portugalia şi Rusia au luptat cu îndârjire.
Uniunea Statelor Unite ale Americii a decis să intre şi ea în alianţa mea, având în vedere puterile comuniste de pe continentul lor.
Aşa că n-am mai stat pe gând, şi am atacat Mexicul comunist şi Centroamerica .. după care va urma şi Venezuela, care surprinzător a câştigat războiul cu brazilienii şi argentinienii.
Imperiul german a capitulat şi el complet, cedându-mi toate insulele din Pacific şi tot ce deţineau.
După ce am să şterg comunismul de pe hartă, am să atac Antanta (Canada, Franţa naţionalistă din Africa şi Australasia).
Canada va fi distrusă de către americani, francezii de către egipteni, portughezi şi poate libienii dacă reuşesc să'i bag în alianţă.
Australasia cred că va fi atacată de japonezi dacă reuşesc să-i bag în alianţă .. şi dacă nu reuşesc, mă bazez pe filipinezi şi pe indonezieni.

Câteva poze..:
[Image: 5v52c.jpg]
[Image: 2hoxown.jpg]
[Image: 35au5h1.jpg]
[Image: 10nu9mc.jpg]
Darkest hour sau modul ala cu primul razboi? Cu germania joci asa-i?Smile
Kaiserreich .. şi nu e cu primul război, aici doar se presupune că Germania l-a câştigat.
USA nu a intervenit .. şi mi se pare clar, nu cred că Antanta ar fi avut vreo şansă fără Statele Unite .. dar mna, evreii i-au trădat pe nemţi .. şi totul s-a sfârşit cum scrie istoria..Haha
Holocaust-ul l-au făcut cu mâna lor. Nu cred că ar fi existat aşa ceva cu o eventuală victorie a Germaniei.

Modul îmi place mult că niciodată nu se întâmplă acelaşi lucru de fiecare dată .. am mai spus'o .. Nu o să vezi USA câştigând al doilea război civil de două ori consecutiv, nu vei vedea Germania câştigând WW2 de 2 ori ... etc..şi sunt grămezi de opţiuni.
Am intrat azi putin pe Darkest Hour...sunt cateva imbunatatiri destul de faine aduse jocului. Oricum faza e ca cu o tara ca Romania innebunesti pana cand iti maresti putin frontierele. Nu cred ca eu in rolul Romaniei voi reusi sa ajut la castigarea WW2 de catre Axa. Imi place mult sa schimb in jocurile de genul istoria doar sa vad ce se intamplaHaha.
Crezi tu ... e chiar uşor. În Hoi2 era mai greu.
Mie mi se par preturile mult mai mari la comert. Adica cu petrolul nu poti cumpara decat cantitati infime. Sincer ma descurcam mult mai usor in HOI 2
Lasă PC-ul să îţi facă comerţul ... eu unul aşa fac şi nu ajung niciodată în criză.

(02-03-2013, 06:19 PM)Zamolxis1 Wrote: [ -> ]Darkest hour sau modul ala cu primul razboi? Cu germania joci asa-i?Smile

Lol, vorbeam despre victoria împotriva nemţilor, şi tu mă întrebi că dacă am jucat cu Germania? Haha
Am jucat cu Federaţia Danubiană, fosta Austria ... cu care am reuşit să câştig războiul civil austro-ungar.
Pai ma luasem dupa culoare...si din cate stiu pe HoI 2 aia e culoarea atribuita Germaniei.
Greşit. Griul este culoarea Germaniei în ambele jocuri.
Albul în schimb mereu a fost al Austriei.

Revenind la campanie...
AUS-ul a reuşit fără probleme să cucerească pe rând Mexic, Honduras, Centroamerica şi Provincile Unite .. după care a eliberat nişte state marionetă ... dar când a ajuns la strâmtoarea Balboa din Panama, am declarat război Antantei.
Libia şi Japonia mi s-a alăturat bătăliei. (Libia mai pe la final)
Împăratul japonez Hirohito a fost executat de către extremişti, iar în locul său a venit împăratul Yashuhito, dacă nu greşesc .. care avea ideologii naţional-populiste. N-am mai stat pe gânduri şi i-am băgat în axă, aici am pierdut relaţii cu Rusia .. dar oricum scădeau din ce în ce mai mult de la ultimele alegeri din Rusia, în care un comunist, Solomon a câştigat dreptul de a fi noul conducător al Rusiei .. având în vedere probleme interne ale statului.
Canada a căzut prima în mâinile americanilor, în timp ce Franţa naţională a căzut după ea. Egiptenii, portughezii, câţiva ruşi şi 2 batalioane de tancuri danubiene a reuşit să îi distrugă în sud, în timp ce în nord debarcase .. fiţi atenţi, JAPONEZII! Haha
Atunci au intrat şi libienii în război, şi categoric nu au regretat..acum ajungând la cea mai mare mărime din istoria lor. Aici am pierdut relaţii cu Turcia, având în vedere că Libia era statul marionetă a Imperiului Otoman.
Capitala, Algiers a căzut în mâna libienilor, iar după fiecare s-a mulţumit cu teritoriul primit.
Fiecare a primit cam cât a meritat, zic eu. ...Ce am primit eu, am transformat în stat marionetă .. Congo, Sahel .. d'ăstea.
În schimb, portughezii, egiptenii şi libienii au ţinut pentru ei.
Australasia mi-a oferit pace albă, pe care am acceptat-o .. iar războiul a luat sfârşit, însă nu şi cel mondial .. pentru că declarasem război Columbiei şi Venezuelei comuniste (ultimul stat comunist de pe planetă..[Rusia nu era încă stat comunist, doar avea un lider de genu'])
Războiul cu Antanta mi-a oferit tot timpul să termin cercetările puterilor nucleare ... astfel că însfârşit mi-am terminat reactorul, iar acum aştept doar să se creeze câteva, iar între timp am ordonat să se creeze şi 10 grupuri de bombardiere strategice ce vor conţine bombele nucleare. Practic, singurul avion ce le poate 'căra'. Haha
Ele se vor termina în 10 iunie 1944, deci asta va fi şi data invaziei.
Statele din America de Sud au căzut şi ele ... aşa că m-am apucat să declar război statelor mici ce au relaţii slabe cu mine .. asta ca să nu pierd IC-ul de război, care e mult mai mare.
Dar, înainte să fac asta, am scos Rusia afară din axă..
Spionii pe care i-am trimis la Moscova au adus rapoarte că ruşii deţin în jur de 200 de divizii, cam la fel cât am şi eu în momentul de faţă (ţineţi cont că eu încă produc .. am IC-ul mult mai mare) .. ce să mai zic de chinezi care au în jur de 300-400 de divizii + japonezii + aliaţii şi celelalte marionete + bombe nucleare.
Sper doar ca iarna să nu mă distrugă...sau să mă blochez prin Siberia ...
După căderea Rusiei, pot considera campania asta un adevărat succes..probabil ar fi şi ultima. Frumos mod de a te lăsa de un joc aşa de minunat. Smile

Câteva poze:
[Image: r1n0wh.jpg]
[Image: b81uac.jpg]
[Image: ev2y9t.jpg]
[Image: 54wwoy.jpg]
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24