World of Gothic - Forum

Full Version: Discutii Zilnice #1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
necro, daca esti ateu, nu inseamna ca esti impotriva lui dumnezeu, sau ca il venerezi pe satana. aia e cu totul altceva.
Dar nu se poate sa fi neutru, esti ori cu Dumnezeu, ori impotriva Sa. Starea neutra in aceasta situatie este imposibila.
ba chiar se poate. Smile asta ar defini termenul ateu.
ateii sunt cei care nu cred in dumnezeu. ei pot la randul lor sa il venereze pe satana sau nu.
poti sa nu crezi in dumnezeu si nici in satana si nici in biblie si nici in nimic. asta ar fi posibilitatea neutra Smile
Matei 12:30 - "Cine nu este cu Mine, este împotriva Mea, şi cine nu strînge cu Mine, risipeşte."
Luca 11:23 - "Cel ce nu este cu Mine este impotriva Mea; si cel ce nu aduna cu Mine risipeste."

Cred ca e suficient (am mai scris asta odata).
bai, aici nu e vorba de ce scrie in biblie, aici e vorba de noi si de ce credem noi. si sunt oameni care nu cred deloc in nimic. daca un om nu crede in biblie, de ce mai conteaza ce scrie in ea. adica el nu crede in nimic. daca nu crede in biblie inseamna ca nu crede nici in satana nici in nimic. poate crede ca se trage din maimute, poftim Haha eu stiu?
deci poti fi neutru
Se pare ca intram iarasi adanc in subiectul "religie" Haha Si tu esti ultima persoana cu care as vrea sa ma cert. Deci, o i-au mai moale Haha Smile
tipule, eu nu ma cert Haha si din cate stii, nu m-am certat niciodata cu tine, tot timpul te-am simpatizat si ti-am adresat numai vorbe de bine. eu vreau doar sa te lamuresc... nu sunt impotriva religiei si a lui dumnezeu si stii asta prea bine. Smile
(10-24-2009, 10:52 PM)ufy Wrote: [ -> ]nu sunt impotriva religiei si a lui Dumnezeu si stii asta prea bine.

Yeah, I know.
necro, tu ce parere ai de razboaie? oamenii spun ca daca esti atacat, poti sa ataci si tu si chiar sa omori. dar biblia spune clar: 'Sa nu ucizi.
E o intrebare capcana? Haha "Oamenii spun ca daca esti atacat..." - Trebuie sa fac ce spun "oamenii"? Nu! Eu incerc sa fac ceea ce spune Biblia, nu ce spun oamenii.