World of Gothic - Forum

Full Version: Discutii Zilnice #1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
eu am vrut
h
a ha ha Smile Wink
M-am uitat peste rpg-uri facute de voi....oohhhh....ce sa citesti frate...iti trebuie rabdare de fier.Haha...si totusi, am citit ceva si cred ca nu se prea pot baga intr-un mod...aproape toate dialogurile au loc intre 3 persoane (chiar si mai multe). Eu zic sa facem rpg-ul acela nou (gandindu-l ca pe un eventual mod) si apoi sa ne apucam sa-l facem. (pana atunci ma voi performanta si eu la modding si tot asa). Ce ziceti?
(01-08-2011, 02:12 PM)Pepe_the_shepherd Wrote: [ -> ]M-am uitat peste rpg-uri facute de voi....oohhhh....ce sa citesti frate...iti trebuie rabdare de fier.Haha...si totusi, am citit ceva si cred ca nu se prea pot baga intr-un mod...aproape toate dialogurile au loc intre 3 persoane (chiar si mai multe). Eu zic sa facem rpg-ul acela nou (gandindu-l ca pe un eventual mod) si apoi sa ne apucam sa-l facem. (pana atunci ma voi performanta si eu la modding si tot asa). Ce ziceti?

Si eu am citit si m-am cam plictisitSmile.Nu cred ca rpg-ul nou poate fi gandit ca un mod,decat daca cei care participa se pricep la modding.Oricum,cred ca povestea conteaza cel mai mult.Daca e plictisitoare si modul se bazeaza pe hack&slash,e "arcanita".Seria Gothic nu a excelat nici prin gameplay nici prin grafica,ci prin storyline.
mi-am pierdut semnaturaHaha...si vreo 70 de posturiHaha
raducu a facut backup-ul forumului cu o saptamana inainte sa cada, si eu am pierdut cateva Wink.
Da, imi pare rau dar cu sesiunile astea nu am mai apucat sa fac backup inainte sa cadaSmile.
Putea fi si mai rau Haha.
daca tot am revenit, ce ziceti de omul acela care a cerut pe youtube 1 mil de dolari si i-a primit?


Show Content
omg da-mi link.
aici cere
aici ii primeste

oricum se vede ca omu' stie cum sa puna problema, cere banii fara nici un scop anume pentru a nu provoca umilinta, chiar precizeaza ca nici nu stie ce o sa faca cu banii.