World of Gothic - Forum

Full Version: Victoria: An Empire Under The Sun
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Am anexat si Montenegru si Albania. Astfel am adus de tot crestinismul in Europa. Mai ramane sa crestinizez Bosnia-Hertegovina.
Pune poza sa vad.
M-am apucat de joc cu Romania din 1914...nu m-am bagat in razboi deoarece singurele requesturi au fost din partea austriei impotriva unor state minione, si din partea Marii Britanii impotriva Germaniei...nu m-am bagat deoarece vroiam sa ceara Germania intrarea mea...pt a recastiga Transilvania. Oricum, statul meu e comunist, armata e formata din 3 trupe royal army si vreo 10 de artilerie, 1 de tancuri. Am incercat sa anexez Bulgaria, am reusit, si am lasat Sofia la urma, in orice caz, Sofia mi-a distrus multi oameni, si chiar cand sa castig acel razboi, am dat din greseala Sue for Peace...Epic FailHaha. In plus Sarbii, Rusii si Austriecii nici nu s-au bagat. Oricum, inainte de acel razboi m-am bagat cu rusii impotriva austriei, deoarece vroiam sa imi recapat Transilvania...din nou, razboiul a durat un an, am rezistat eroic, si am cucerit mult, pana cand am ramas de unul singur, si au inceput austriecii sa ma macine(asta e motivul pt care e urat sa pornesti cu o tara mica impotriva uneia mari. In orice caz, cred ca voi reincepe campania...ori voi reinstala totul, ca sa pot juca modern days.
De ce n-ai facut ca mine? Asa aveai mai multe trupe, aveai tara mare si te bateai usor. Jucai in 2010.



BTW: frate tu ai ce ai cu comunismul. Tovarase Eric.
E o chestie strategica...eu nu sunt asa experimentat...dar totusi, am langa mine pe Ucrainieni Rusi, Bielorusi, iar acestia, vor fi tovarasi de nadejde in viitor, in plus eu daca vreau sa cuceresc Orientul, ii voi avea pe Chinezi alaturi care totusi sunt o tara puternica, pe care ma pot baza. Deci iata ca am 3 puteri de partea mea...plus Korea, 4 tari. Si plus ca comunismul iti ofera niste trupe excelente...si am observat ca am jucat vreo 2 ani cu comunismul, si sunt nenumarate reforme pentru industrie si armata. Deci imi pot transforma usor si sigur tara intr-o mare putere. La fel e si cu Fascistii.
Daca primesti o oferta din partea unei tari care se afla in alianta Antantei, te faci automat aliat cu toate si automat esti in razboi cu toti din alianta rivala..degeaba astepti sa primesti de la o tara anume. :|

Reinstaleaza si joaca Modern Days.
Lasi rebelii sa iti ia capitala pentru un an, si intra comunistiiHaha
Eu am rezolvat chestia asta din reforme. Hai ca reinstalez!
Razboiul incepe si in Africa. Libya intra in alianta fascista si ataca Egiptul.

Rusii dupa o lunga avansare in Belarus, dupa lupte dure in Minsk si in alte provincii..insfarsit au fost scoti in totalitate din Belarus si trecem la ofensiva. Am ajuns deja in Sankt Petersburg, iar Moscova a cazut insfarsit!
Pare usor, nu? Dar nu e..in fiecare zii apar partizanii cu cate 1000 per trupa..o sa ma descurc si cu asta..

In sud, in Grecia..Athena a cazut insfarsit. Razboiul este ca si terminat in Grecia.

In Vest..Germania a castigat in Verdun..cu ajutorul trupelor romanesti...acum incepem ofensiva spre Paris..iar trupele spaniole si italiene se descurca excelent. E o chestiune de timp pana Franta va fi a noastra.

In America..razboiul e pierdut...Canada mai are doar trei provincii..printre care si Alaska..nu cred ca americanii se incumeta sa mearga acolo .

In Africa...razboiul abea a inceput..insa dupa ce o sa anexez Grecia, am sa trimit si acolo trupe.

In Italia..Egiptul a cucerit o provincie..nu mi-a venit sa cred cand am vazut.

Cateva poze.. [attachment=610]

Moskova si Athena sunt acum teritoriu romanesc: [attachment=611]
Eu tot nu pot deveni altceva.