World of Gothic - Forum

Full Version: Victoria: An Empire Under The Sun
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Cand toata lumea credea ca razboiul s-a sfarsit..am declarat razboi Belarusului..dar a intrat in Alianta Democratica...(epic fail)..dar, Norvegia, Suedia si Letonia au parasit alianta (fricosi)...dar oricum e prea tarziu pentru Belarus..capitala este inconjurata..si n-am de gand sa ii fac satelit..am sa ii anexez.
Dupa ce termin cu Belarus, am sa atac Finlanda si Estonia.

Anglia a cumparat restul Irlandei de la Lybia..cu bani grei...

Va las o poza cu Europa in 2038 si aliantele.

3 ani de razboi deja. Smile

[attachment=615]
[attachment=616]
Sincer cred ca ori cel conservator ori cel fascist. Astea doua as vrea sa pot sa fie la putere. Ca o sa mai vad pe care aleg.
Atunci fa niste reforme dure..presa cenzurata..trade cu non-socialisti..etc
Eu nu ma pot apuca de modern days deoarece am reinsalat tot si imi apare aceiasi problema...trebuia sa bag cumva niste hotfixuri?
Faci ce faci si nu instalezi in ordinea corecta..

-----------------

Letonia capituleaza fara drept de apel...la fel si Estonia..dupa care am atacat Finlanda.....care a capitulat la fel...dar n-am luat prea mult..dupa care Portugalia preda armele in fata Spaniei..care anexeaza tot inafara de Lisabona.

Desi Romania nu se mai afla in razboi deocamdata, al treilea razboi mondial nu s-a terminat. Estonia si Finlanda (ce au mai ramas..) lupta contra aliatilor mei.

Acum planuiesc invadarea Suediei si a Norvegiei.

[attachment=618]
Am instalat asa...Victoria An Empire Under the Sun, Revolutions, Revolutions 2.01, Endless Patch si Modern Days...si tot nu merge...tre sa bag ceva hotfixuri sau nu?
Da , hot fix 6
Il bagi dupa revolution 2.01
stai ca il bag acuma...poate imi merge.
Warhell, nu cumva ai mai mult la expense?

O si, vreau sa devin conservaor. Sti ce trebuie sa fac?
Am mai mult pentru ca atunci cand sunt in razboi dau Army management pe maxim..iar armata mea este cea mai mare din joc..d-asta am mai mult expense. Cand sunt pe timp de pace ii dau pe minim si vin la bani de n-am ce face cu ei. Haha

Conservative..incearca sa schimbi la Voting Rights. Este landowners si inca o varianta..nu le am cu reformele..n-am mai umblat pe acolo de cand partidul fascist e la putere. Haha