World of Gothic - Forum

Full Version: Discuţii zilnice - 19.08.2014 -> ...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Am o intrebare pentru cunoscatori. Oare cat ar costa vreo 'calatorie' de 3-4 zile prin strainatate (undeva cat de cat frumos)? In euro? N-am iesit din tara in viata mea, de asta va intreb.
Iti recomand Saint Tropez
(12-25-2014, 04:24 PM)soul of darkness Wrote: [ -> ]Iti recomand Saint Tropez

Recomanda-mi.
(12-25-2014, 01:06 PM)Hydrax Wrote: [ -> ]
(12-25-2014, 03:44 AM)Hiperboreanul Wrote: [ -> ]
(12-25-2014, 03:14 AM)soul of darkness Wrote: [ -> ]
(12-24-2014, 10:24 PM)Cyrus35 Wrote: [ -> ]Hai! Crăciun Fericit să aveți și tot ce vă doriți!
Mai bine ma lipsesc.

Ai dreptate Soul, conteaza credinta si sanatatea ta si a celor dragi.

Defapt, conteaza sa ai si bani, si gagica, si normal ca si familie. Dar trebuie sa te distrezi si sa faci cat mai multe nebunii, ca de Craciun eu mereu am o energie cum niciodata nu am. Si cel putin asta cred eu, dar hai sa fim seriosi, normal ca sanatate ne dorim, dar nu strica nici bani ( nu sa fii bogat sa iti sufli muci in bacnote de 100 de euro, ci doar cat iti trebuie sa te distrezi si sa iti faci viata cat mai frumoasa ) Tongue . CRACIUN FERICIT!!

Ai dreptate...
(12-25-2014, 04:22 PM)Terente Wrote: [ -> ]Am o intrebare pentru cunoscatori. Oare cat ar costa vreo 'calatorie' de 3-4 zile prin strainatate (undeva cat de cat frumos)? In euro? N-am iesit din tara in viata mea, de asta va intreb.

Păi gândește-te cam ce ai vrea. Dacă îți place litoralul, prinzi foarte bine în perioada asta de după Revelion oferte. Dacă vrei munte, iarăși prinzi bine, dar destul de scump dat fiind că e iarnă și multă lume pleacă pentru sporturi de iarnă & stuff.

Dacă vrei să mergi pentru orașe/oameni, aici cred că este destul de ușor. Sincer nu știu să-ți dau exact prețuri, dar destinații interesante găsești chiar printre vecini. Nu știu dacă ai o problemă în privința asta, dar Ungaria e o țară frumoasă, Slovacia la fel. Mie mi-ar plăcea să merg prin țările din fosta Iugoslavie, dar până una alta poate m-oi duce și eu să văd Clujul și nordul țării ... n-am fost niciodată prin zonele respective.
(12-25-2014, 06:16 PM)Ciocoflender Wrote: [ -> ]Dacă vrei să mergi pentru orașe/oameni, aici cred că este destul de ușor. Sincer nu știu să-ți dau exact prețuri, dar destinații interesante găsești chiar printre vecini. Nu știu dacă ai o problemă în privința asta, dar Ungaria e o țară frumoasă, Slovacia la fel. Mie mi-ar plăcea să merg prin țările din fosta Iugoslavie, dar până una alta poate m-oi duce și eu să văd Clujul și nordul țării ... n-am fost niciodată prin zonele respective.

Da, păi cam asta vreau. Nu munte, mare etc. Vreau să văd lume nouă, oameni diferiţi de români. M-am uitat pe site-urile ce se ocupă cu chestii de genu', dar sincer nu prea ştiu ce să cred încă când le văd ofertele.

M-ar tenta Spania, dar simt că n-o să-mi placă spaniolii. Deci mai bine îmi păstrez opinia bună pe care o am acum despre conquiztadori and stuff şi nu merg acolo când e să merg.

-- Până strâng banii am timp să aflu mai multe, asta-i cert. Haha

ps: Clujul e şmecher rău. Grin Campusul lor e iarăşi fain şi oamenii de acolo la fel. Eu vreau să văd Timişoara cât de curând.
7 useri online.. Adevărat record.
=]]] la fel de buna ca gluma =)) . Prea dura asta, dar gandestete, daca ar aparea un Gothic nou, care sa placa la toti gen cum a fost GTA 5, eu cred ca 100+ useri ar fi aici, doar spun, dar e chiar logic.
@Terente, dai o bere daca vii in Tim. Si eu vreau sa vad Clujul. Si sa vad Brasovul mai bine, ca am fost o singura data si in cele cateva ore petrecute acolo mi-am cautat curea (imi cadeau pantalonii de pe mine, a fost distractiv).
(12-26-2014, 12:56 AM)Bogdan Wrote: [ -> ]@Terente, dai o bere daca vii in Tim. Si eu vreau sa vad Clujul. Si sa vad Brasovul mai bine, ca am fost o singura data si in cele cateva ore petrecute acolo mi-am cautat curea (imi cadeau pantalonii de pe mine, a fost distractiv).

Dau. La fel si pentru tine cand ajungi in Brasov. Cand ajung in Timisoara oricum tre' sa dea si Robi o bere, deci, poate plec vesel. Haha