World of Gothic - Forum

Full Version: Gothic II - Night of the Raven: Ajutor
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(08-14-2011, 07:22 PM)warhell Wrote: [ -> ]Ok..

Acum am o alta intrebare..: Care e treaba cu vasul? Trebuie sa plec undeva? Am vorbit si cu acel paladin..care se pune acolo pe banca..si spune sa ii aduc vasul inapoi dupa ce ma intorc, dar nu stiu cum sa pornesc vasulHaha

O sa pleci undeva...departe. Nu poti porni vasul de unul singur si nu il poti porni decat la momentul/chapterul potrivit.
Stie cineva unde mai gasesc sageti magice? Am arbaleta si arc magic ..si acum ca nu mai am sageti, n-am ce face cu ele..
(08-15-2011, 09:25 PM)warhell Wrote: [ -> ]Stie cineva unde mai gasesc sageti magice? Am arbaleta si arc magic ..si acum ca nu mai am sageti, n-am ce face cu ele..


Nu mai gasesti Wink.
Carnage dar eu am gasit arcul de foc cu sageti de foc in video osa veziSmile
Carnage daca vrei sa gasesti arcul de foc este intru-n turn unde era tabara lui Dexter.Deci cum intri pe pod mergi in stanga spre turnul acela si acolo cand ajungi in varf urca-te pe o pe o "piatra" de la turn si apoi acolo sus vei gasi un arc in flacari si o cutie.Deschizi cutia si gasesti si sagetile.
(08-16-2011, 03:27 AM)SaNd-4Beliar Wrote: [ -> ]Carnage dar eu am gasit arcul de foc cu sageti de foc in video osa veziSmile

El vorbea despre sageti magice nu de foc.



(08-16-2011, 08:22 AM)C8ilu Wrote: [ -> ]Carnage daca vrei sa gasesti arcul de foc este intru-n turn unde era tabara lui Dexter.Deci cum intri pe pod mergi in stanga spre turnul acela si acolo cand ajungi in varf urca-te pe o pe o "piatra" de la turn si apoi acolo sus vei gasi un arc in flacari si o cutie.Deschizi cutia si gasesti si sagetile.


Stiam Smile.
Pff vroiam sa va fac curiosiSad(
Stie cineva cum fac sa ajung in (si unde sunt) Salile lui Irdorath?

Si unde mai gasesc orci lorzi..?
Ca sa mergi spre irdorath ai nevoie de vasul lui lord hagen dar mai intati trebuie sa iti gasesti capitan bun si un echipaj. Exemplu:Gorn,Diego,Milten,Lester,Cor Angar,Lee,Bennet,Wolf,Vatras etc.

Gasestel pe orc colonel omoaral si iai harta pe care sunt inscriptionate locurile cu orcii lorzi.
1) Cum gasesc acel capitan sau cine e?
2) Unde e orcul colonel?