World of Gothic - Forum

Full Version: Discuţii Zilnice 10
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(02-18-2014, 01:32 AM)soul of darknes Wrote: [ -> ]Cand am vrut si eu sa postez o poza in Religion Thread, a fost inchis . Haha
Show Content

Am adus dovezi clare (stiintifice) pentru ceea ce cred, dar se pare ca tu ai impresia ca daca iti acoperi urechile si strigi "La la la la la la..." cat de tare poti in timp ce eu iti aduc dovezile pe care le ceri, asta imi va anula dovezile. #notreally Wink
La ce tiganime e in Mehala nici nu ma mira Haha.
(02-18-2014, 04:53 PM)cornel Wrote: [ -> ]Kristi ce parere ai despre: http://www.antena3.ro/romania/preotul-di...44200.html ???

Asta e veche fapta (auzisem ceva de 3 ani in urma)..

Pe mine ma mira mai mult de cat de 'pasionata' e presa de fata aia ce o fugit de acasa si s-o dus la manastire (sau ceva de genul)..

Bineinteles ca nu e nimeni interesat ca aia o plecat pentru ca era torturata fizic sau psihic de parinti. Important e ca ea o fugit intr-un loc pe care-l credea sigur.. Ca doar nu era sa fuga intr-o gara unde sa stea cu boschetarii si cu drogatii.
(02-18-2014, 04:53 PM)cornel Wrote: [ -> ]Kristi ce parere ai despre: http://www.antena3.ro/romania/preotul-di...44200.html ???

Dar tu ce parere crezi ca am despre el? Haha Crezi ca o sa spun ca o facut bine, sau ca rasismul e acceptabil pentru un crestin, sau ca omul ala e un crestin adevarat? Daca stii ca raspunsul e nu, atunci de ce te mai deranjezi sa intrebi? Smile
Terentel, iei si doctoratul, nu?
(02-18-2014, 10:46 PM)Cristian Wrote: [ -> ]Terentel, iei si doctoratul, nu?

Terentel nu mai exista. Haha


Btw. Nu prea sunt informat la asa ceva deci, la ce folosește licenta ta Marian?
(02-18-2014, 10:46 PM)Cristian Wrote: [ -> ]Terentel, iei si doctoratul, nu?

Hm.. Sincer, majoritatea celor care dădeau doctoratul anii aștia pe la facultatea mea și care mi-au fost profi, erau supuși până-n cap 'celor mari' din facultate. Oricum nu mă văd Doctor Inginer.. nu-mi place cum sună și nu-mi place ce impune etc.
Seems legit. Terentel e 5ever.
(02-19-2014, 10:44 PM)Cristian Wrote: [ -> ]Seems legit. Terentel e 5ever.
Terentel a disparut . Sad