World of Gothic - Forum

Full Version: Sugestii pentru forum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Am încercat să-mi folosesc şi mintea şi să trec cu vederea, dar din moment ce se ajunge la provocări şi tot felul de jigniri, am rămas, vorba ta, cu aceste ultime arme, de care n-am vrut să mă folosesc. Ba chiar am avertizat de mai multe ori pe cei ce urmau a fi banaţi să se oprească, dar nu s-a prea întâmplat.
Dacă banurile acordate de mine au fost prost oferite, n-am nimic împotriva lui Kristi să le scoată. Ba chiar eu am mai scurtat puţin din banul lui Robi şi probabil am să fac la fel şi cu Ionuţ.
Visurile Hitleriste nu au ce căuta aici. Probabil te referi la acel post de ieri, ei bine nu aveam nici o idee că lumea va reacţiona aşa la un anumit poll ce mie mi s-a părut destul de surpinzător. Dar mna, am uitat de fosta mea reputaţie ... iar reputaţia + un poll făcând referire la o ocupaţie militară germană a dus la propagandă. Oarecum puţin logic, dar nu adevărat.
Nu îţi condamn decizia. Să aşteptăm reacţia lui Kristi.
(03-15-2013, 10:15 PM)Terente Wrote: [ -> ]Arma unui moderator trebuie sa fie mintea, dupa mine.

Nu te contrazic, dar daca da-i pe strada de un nebun cu o arma in mana, nu te apuci sa-i ti un discurs filozofic in care sa argumentezi prostia pe care e pe cale sa o faca, ca el nu e capabil sa te inteleaga si toata chestia asta nu te ajuta la nimic, si ar fi mult mai bine pentru tine daca ai apela la o alta modalitate de a rezolva problema. Robi a exagerat foarte mult jignindu-l pe Warhell fara motiv (sau daca sunt atat de prost incat nu mi-am dat seama va rog sa ma informati si pe mine in legatura cu motivul/motivele) de mai multe ori, si cu toata sinceritatea spun ca nu avem nevoie de astfel de oameni aici, oameni care nu se pot abtine de la a jignii continuu. Inteleg daca zici odata, ca na te enervezi ca esti om, dar asta nu e un motiv pentru a jignii de 752 de ori... deja e penibila treaba.
Understood.
That's not ok... dar macar cineva a aflat contul de mos nicolae! Scopul concursului.
Hai Kristi, ban pe ip ca asa faci tu treaba bine ...
(03-16-2013, 01:14 PM)roby14 Wrote: [ -> ]Hai Kristi, ban pe ip ca asa faci tu treaba bine ...

Doar nu te asteptai la altceva.
Kristi, crezi google +1 ajuta in scopul de a face reclama forumului?
Nu stiu daca va ajuta prea mult, dar merita incercat.
singurul lucru care poate face reclama e pe facebook si 'Lets play'' atat .Google plus e abandonat nu il mai foloseste nimeni
Din cate stiu Google +1 poate ajuta la SEO, un lucru de care avem nevoie.