World of Gothic - Forum

Full Version: Sugestii pentru forum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Cam ca a mea e buna?What
Propun ca fiecare creator a unui colţ să primească o opţiune de moderare limitată pe colţul său, pentru a evita posturile făcute aiurea şi care n-au nici o legătură cu discuţia.

Opţiunea ar fi ştergerea postului care nu-şi are locul.
exista un buton special numit ''report''
Poate să existe, eu nu-mi pun baza pe asta. Mai ales după ultimele treburi pe care le-am avut cu Roby.
asta e treaba ta ...fi mai prietenos si poate o sa isi faca treaba moderatoru
Eu ar trebui sa pot citi ganduri ca sa stiu ce consideri tu ca e stupid sau nu are legatura cu subiectu, dar cine stie ce super eroul ascund in mimeWhat.
Propun sa faceti un chat....
Sa putem comuneca intre noi.
Rog userii sa mai arunce un ochi pe regulament. Va multumesc.

Eu unul m-am saturat sa vad astfel de replici venind de la un user.

"Oh ba da, toţi evreii sunt devină. Pentru că trebuiau să facă ceva. Dacă făceau o răscoală cu siguranţă ar fi scăpat...dar aşa sunt evreii...fricoşi, fără sentimente, pe scurt, nu-s oameni. Sunt nişte brute, care nu merită să vadă lumina soarelui."

" Egiptenii erau ucişi de Dumnezeu, pentru ce? PENTU EVREII ĂIA j.....! "


Este o rusine ca pe forumul Worldofgothic Romania sa se intample asa ceva. Este o dovada clara de nesimtire si daca noi acceptam asta, nu suntem deloc mai presus.

Deoarece threadul se numeste: "Sugestii pentru forum", va sugerez sa nu mai existe astfel de postari.
Poti sa sugerezi pana dimineataHaha. Daca nu ii se intampla ceva unui om, tot nu se rezolva nimic. Daca Warhell va citi asta si se va supara putin imi pasa pentru ca el spus cu gura saTongueromit ca nu voi mai vorbi de rasism, nu degeaba toti au spus hard to belive. Dupa ce l-am intrebat odata a spus ca putin asa nu strica. Daca o faci, fa-o bine sau nu o mai fa.
Nu stiu daca a mai sugerat cineva asta, dar cred ca ar trebui marite un pic fonturile. Nu foarte mult, dar cat sa nu mai aiba un efect obositor asupra ochilor. Imi e destul de greu sa citesc posturile mai lungi pentru ca literele sunt foarte mici si par aglomerate.
Cel putin la textul din posturi vad ca e Arial de 9, dar de pe la 11 se vede bine. Eu as sugera insa un Verdana de 10. Verdana e ceva mai mare si mai aerisit decat Arial.