World of Gothic - Forum

Full Version: Sugestii pentru forum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Nu...
(12-27-2012, 01:33 PM)Terente Wrote: [ -> ]Ce spuneţi de o oarecare 'imunitatea penală' pentru Warhell.. ţinând cont că toţi vrem să terminăm odata cu traducerea asta nenorocită şi să o facem ok... Eu în câteva ore îmi termin partea pe care mi-a dat-o Warhell.

Adica sa i se ridice banul si sa continue coordonarea? Eu sunt de acord.
Oficial nu-mi pasă de ce a făcut şi de ce a luat ban, ci îmi pasă ca să aibe grijă de traducere în continuare.. asta pentru că dacă se mai opreşte încă o dată traducerea, ne putem lua gândul că o vom termina vreodată.
Cred ca toata lumea e de acord cu asta. Sa speram doar ca se va si ocupa...daca el lasa deoparte traducerea nu cred ca va mai fi continuata prea curand.
Ar fi cel mai bine ca lui Warhell sa i se permita sa continue ce a promis ca va duce la bun sfarsit.
Dar să vorbiţi cu el..eu unul am vorbit aseară cu el pe mess, şi a zis că nu mai revine pe forum pana nu plecă roby..acuma nu ştiu daca se ţine de ce a spus, sau va reveni..
lasatil pe oldnick la traducere
Show Content
Faceti cum credeti ca e mai bine, dar hotarati-va mai repede, ca ne prinde revelionul...Haha
Am zis, nu is de acord cu Terente!
Oldnick din partea mea, poti incepe sa dai ordine la traducere.
(12-27-2012, 04:19 PM)roby14 Wrote: [ -> ]Am zis, nu is de acord cu Terente!

HUUUUA!!!

Show Content

Faceti cum vrei, dar repede. Eu daca mai stau mult mi se pierde tot cheful de tradus.. si odata pierdut, nu mai revine. Si vreau sa predau ce-am tradus + sa va informez niste chestii posibil destul de grave legate de traducere... greseli o gramada la linii care se pare ca influenteaza si jocul. Eh.. vorbim cand se clarifica.