World of Gothic - Forum

Full Version: Sugestii pentru forum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(07-28-2011, 09:49 AM)Terente Wrote: [ -> ]
(07-28-2011, 09:29 AM)warhell Wrote: [ -> ]Eu as vrea sa faceti niste topicuri noi in sectiunea WIKI..gen daca in gothic 1 alegeam sa fiu in tabara noua..cum era sfarsitul..sau diferite quest-uri..si ar fi frumos sa faceti si o LISTA cu misiunile care trebuie sa le parcurg daca sunt in tabara x ..etc..sper ca m-am exprimat corect :|

Poate am sa fac eu aceste lucruri. Buna ideea. O sa fie ca un rezumat al unui walkthrough, facut in limba romana.

Apropo @Raducu: nu mai merge redimensionarea automata a pozelor? Am vazut ca in threadul Risen, in posturile recente ale mele, imaginile le mareste odata cu fereastra in care a fost postat. :|
Sunt nevoit sa fac din nou off-topic Sad
As vrea si eu sa stiu cand va fi gata/daca ai inceput acest proiect.
Quote:As vrea si eu sa stiu cand va fi gata/daca ai inceput acest proiect.


Nu am inceput. Un astfel de proiect necesita timp mult si nu promit nimic inca. Daca fac ceva, vreau sa fac ceva care poate sa atraga membrii, iar un astfel de walkthrough, nu stiu daca ar face acest lucru.

Tot imi sta mintea la un fel de competitie live intre useri, ca un joculet.... mi-a trecut prin minte un fel de 'gothic-ztador'. Stiu...pare ceva greu de realizat...dar nu imposibil.
ba, sa stiti ca tema noua cu gothic 4 e super misto Smile bravo tipului cu ideea
(08-10-2011, 12:07 AM)alexbaros Wrote: [ -> ]ba, sa stiti ca tema noua cu gothic 4 e super misto Smile bravo tipului cu ideea

Bine ai revenit, Alexbaros.Smile
(08-10-2011, 12:07 AM)alexbaros Wrote: [ -> ]ba, sa stiti ca tema noua cu gothic 4 e super misto Smile bravo tipului cu ideea

Welcome back Buckethead Haha
Daca aveti video-uri, cu sau despre seria Gothic, facute de voi si vreti sa le postati pe canalul de youtube al forumului, sa ma anuntati.

Eu n-am nimic ce sa nu imi placa la forum. Keep on like this!
Terente I got a Problem:am facut video cu fraps da nu stiu sa le bag pe toate in unu sa fie ca un filmulet ma poti ajuta?
(08-18-2011, 08:26 PM)SaNd-4Beliar Wrote: [ -> ]Terente I got a Problem:am facut video cu fraps da nu stiu sa le bag pe toate in unu sa fie ca un filmulet ma poti ajuta?

Deci sa inteleg, ai mai multe video-uri si vrei sa le unesti. Am i right?
Daca da si vrei sa le unesc eu, uploadeaza-le undeva si cand o sa am timp o sa le fac. Sau poate incerci tu, folosind ulead video studio, spre exemplu sau ceva free si mai usor de folosit de aici.
terente ai timp sa intri pe mess?