World of Gothic - Forum

Full Version: Sugestii pentru forum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(01-08-2012, 11:54 AM)Terente Wrote: [ -> ]LOOK HERE Smile

Thanks, mate. Haideti sa mutam acolo discutiile despre concursuri.Smile
daca e sa fie un concurs primul acela ar fi cel de BDSmile...cred ca la asta ar trebui sa ne lasati cam o luna...pentru ca e mult de lucrur mai ales la detalii. Adica daca vrei sa faci o poveste istorica, trebuie sa te ocupi cum trebuie de detaliile din jur. Si sa zicem ca fiecare participant poate face 2 cu tema la alegere!Smile. Se vor puncta povestea, detaliile si in ultimul rand calitatea! Iar un punctaj special pe langa cele 3 ar fi aprecierea Staff-ului!
Eu vreau sa fac ceva mai complex, acum ca am citit benzile astea de Radu Theodoru.
(01-08-2012, 03:19 PM)Zamolxis1 Wrote: [ -> ]daca e sa fie un concurs primul acela ar fi cel de BDSmile...cred ca la asta ar trebui sa ne lasati cam o luna...pentru ca e mult de lucrur mai ales la detalii. Adica daca vrei sa faci o poveste istorica, trebuie sa te ocupi cum trebuie de detaliile din jur. Si sa zicem ca fiecare participant poate face 2 cu tema la alegere!Smile. Se vor puncta povestea, detaliile si in ultimul rand calitatea! Iar un punctaj special pe langa cele 3 ar fi aprecierea Staff-ului!
Eu vreau sa fac ceva mai complex, acum ca am citit benzile astea de Radu Theodoru.

Organizeaza concursul de bd in Arena. Deschide un thread si ocupa-te de detalii. Cand esti gata, vedem cum devine chestiunea si-i dam drumul.
O sugestie in legatura cu grupurile in care sunt impartiti useri pe forum. Ma gandeam ca ar fi interesant si in acelasi timp ar introduce mai mult forumul in atmosfera din Gothic, daca acestea (grupurile) ar primii denumiri folosite pentru factiunile din primul joc. Acestea ar fi: digger, shadow, guard, fire mage, ore baron, rogue, mercenary, water mage, novice, templar, baal. Sper ca nu am omis niciuna. Un user nou ar porni drept digger, iar pentru a avansa in rang, trebuie mai intai sa fie acceptat intr-o anumita factiune pe baza voturilor membrilor existenti. Pe acelasi principiu, pentru a avansa in cadrul unei factiuni trebuie sa primesti voturile celor mai inalti in grad. De exemplu, pentru a deveni guard, trebuie sa primesti voturile majoritatii garzilor. Ar fi interesante si unele conditii pe care sa le indeplineasca o persoana ca sa poata fi avansata in grad, ceva in genul misiunilor pe care le primeai de la diferite NPC-uri din joc, dar adaptate la forum (experienta necesara in New Camp->numarul posturilor pe forum; favorurile aduse unor NPC-uri->convingerea unor membrii prin activitatea de pe forum etc).
E doar idee care mi-a venit pe moment, dar cred ca s-ar potrivi perfect cu forumul avand in vedere ca e bazat pe universul Gothic.
Apropo, nu l-am omis pe Xardas, el potrivindu-se, din motive lesne de inteles, lui Raducu.
S-a mai discutat asta de cateva ori, pot sa jur ca am mai vazut cel putin 2 thread'uri pe tema asta.
Ah, ok, deci banuiesc ca nu au fost acceptate si ca nici asta nu va fi. Too bad!
(01-09-2012, 12:09 AM)Bogdan Wrote: [ -> ]Ah, ok, deci banuiesc ca nu au fost acceptate si ca nici asta nu va fi. Too bad!

Asa a fost la inceputurile wog-ului... cu ranguri gen mercenar, militia... etc.
De curand a fost facuta schimbarea cu privilegiati, citizens, banished... de asta s-a discutat mult si s-a ajuns la ideea cu privilegiati. Smile
Deocamdata cred ca sunt mai multe ranguri in cele trei Gothic-uri decat useri activi.

asta asa e, am mai propus si eu chestia astaSmile. Dar nu a iesit!