World of Gothic - Forum

Full Version: Sugestii pentru forum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(12-22-2012, 05:36 PM)old nick Wrote: [ -> ]Asadar, Kristi, esti de acord sa-mi dai in primire sectiunea de modding?

Daca tu vrei, sigur. Nu am nimic impotriva.
(12-22-2012, 05:48 PM)Kristi Wrote: [ -> ]Daca tu vrei, sigur. Nu am nimic impotriva.

Atunci o sa-ti spun cam ce-as vrea sa schimb pe-acolo, cu acordul tau, bineanteles.
As vrea sa fie arhivate threadurile cu proiecte anulate din sectiunea fan mods. Acolo sa se faca 3 threaduri cu discutii despre modurile G1, G2 si G3 despre care vor sa vorbeasca userii. Fiind un spatiu destinat modurilor realizate sau pe cale de a se realiza, cred ca e aiurea sa fie postate doar proiecte abandonate, ca ale lui Terente, SkullX, Maddog sau Thief. As vrea sa se arhiveze si o mare parte din sectiunea multiplayer pentru ca sunt multe discutii aiurea sau depasite. Propun sa ramana ca thread important cel cu instructiunile si sa se renunte la inscriere pe server. Voi posta un mesaj pe server prin care voi directiona eventualii jucatori noi spre forum. Un alt thread util ar fi ceva gen Multiplayer-discutii- care sa includa exact ceea ce sugereaza numele- discutii despre server, harti, etc. As vrea sa sectiunea de modding sa fie compacta si la obiect ca sa poata fi accesata usor. Daca cineva nu e de acord cu sugestiile mele sa propuna aici sau unde credeti de cuviinta parerile voastre si sa hotarasca stafful cum e mai bine. Nu ma voi considera "seful" sectiunii ci raspunzator de sectiunea respectiva. Sunt curios daca isi mai asuma si altcineva raspunderea pentru alte sectiuni.
Vreau să'mi asum răspunderea pentru secţiunea Risen.
(12-22-2012, 05:34 PM)ShaKeS Wrote: [ -> ]Eu sunt PRO, la Old Nick, mie îmi place povestea(RPG-ul), păcat că merge aşa greu. Şi la fel la topicul de traducere Risen, să îl ţinem doar pe al doilea.

Apropo Hegan, sunt de acord şi cu tine...dar mai am o întrebare : Unde a plecat Terente??? S-a retras de tot e pe forum?!?

Din pacate trebuie sa te inform ca se pare ca da.
Aş vrea şi eu să coordonez secţiunea de RPG, în locul lui Ionutzel, căci văd că nu prea a mai fost activ, şi mie chiar îmi place mult acea poveste...


Păcat că s-a lăsat Terente... Sad
Ma ocup de Andre..
Cu toate ca fac deja asta de multHaha.
As dori si eu sa coordonez sectiunea rpg-ului. E unul din lucrurile care le plac la forumul asta.

Vreau sa ma ocup de tot ce inseamna rpg-uri, inclusiv dupa terminarea new rpg-ului sa imping historical rpg in fata.
(12-22-2012, 09:20 PM)Zamolxis1 Wrote: [ -> ]As dori si eu sa coordonez sectiunea rpg-ului. E unul din lucrurile care le plac la forumul asta.

Vreau sa ma ocup de tot ce inseamna rpg-uri, inclusiv dupa terminarea new rpg-ului sa imping historical rpg in fata.

Daca majoritatea membrilor implicati in RPG sunt de acord, atunci asa sa fie.
....Eu merg pe mâna lui Shakes, scuze Zamo.
Nu este nico problemă dacă coordonează Zamolxis sau eu..e bine că va fi unul dintre noi pentru că suntem activi, şi chiar ne pasă de acest RPG..Deci mi-e indiferent cine v-a coordona, atata timp cat se implică.