World of Gothic - Forum

Full Version: Sugestii pentru forum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Mey...da poate nu vede ca a gresit numa dupa...sa zicem 30 min...atunci numa bine poate sa modifice...nu mai tre' sa intrebi pe cineva din staff...Grin...
Cred ca am sa scot timpul de editare sau cel putin am sa-l maresc la 12 ore macar, dar am sa bag cam 60 min limita pentru a sterge posturile.
@Dark comunitatea se va dezvolta usor usor,o sa facem si sectiune de DOWNLOADS si GALERIE dar dupa ce o sa fie gata site-ul.
Hmmm, ce ar fi sa schimbam bannerul, dar sa dea mai multi idei(Dragon, Hashishin, Nameless hero etc). Voi incerca sa fac eu niste bannere, daca imi dati idei, apoi voi posta cateva din care sa alegem. Chiar si voi ati putea posta, poate cineva are mai multa rabdare, inspiratie, si va iesi ceva interesant.
Ce ati zice de un poll cu 'Intrebarea zilei', cu trei sau patru variante de raspuns. Ceva comic, dar legat de Gothic.
Ar merge (zic eu) 'Picture of the week'... asta ar fi o idee pentru ACEA ZI cand vor fi macar cate 10 useri activi intr-un moment... sa fie macar 30 de persoane care intra pe forum zilnic, sau la doua-trei zile. Un membru sau doi din staff s-ar putea ocupa de alegerea pozelor postate de useri, iar acea poza sa apara pe prima pagina pentru o saptamana...
Mie imi place bannerul asta de acuma Grin ... e scrisul ala cu "Comunitatea blabla" putin cam naspa dar scorpionul e belea Tongue.
aici un banner posibil Tongue(hashishin)

[Image: man_1.jpg]
ce tare e X_X
E bun, l-am facut si pe negru si pe visiniu, dar sa vedem ce mai pun si altii...
Uitati trei posibile bannere (le am in mai multe variante - cu un paladin care se fereste de focul dragonului cu mana, sau in care caracterele sunt diferit etc). A trebuit sa le fac .jpg pentru ca aveau dimensiuni prea mari si se vad putin mai rau...
Ca tot vorbeam de timpul de editare si de stergere al post-urilor mai devreme, nu ar fi mai bine sa fie nelimitat? Pana la urma, aceste post-uri apartin utilizatorilor.

De asemenea, de ce avem avatarele asa de mici?
Mi-a venit o idee: Ce ar fi ca fiecare membru pe forum sa isi aleaga o categorie: Warrior, Archer sau Mage. La un anumit numar de postari va primi o arma(sabie, topor sau buzdugan)/un arc/o magie noua... asa, pentru atmosfera macar. Sau daca nu, fiecare sa primeasca un anumit numar de cristale pentru fiecare post, si bonus pentru postarile bune, complete, scrise corect, sau pentru timpul de activitate pe forum, iar cu acestea sa isi cumpere arme mai noi. Cand trece de exemplu de la Junior la Membru, acesta sa poata cumpara arme mai bune decat inainte(sa aiba o gama mai variata de unde sa aleaga)... sau asa ceva:-?.