World of Gothic - Forum

Full Version: Sugestii pentru forum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Am o sugestie mica de tot. Sa se puna inapoi angry face-u ala. La smiles.
(10-28-2012, 07:35 PM)Bogdan Wrote: [ -> ]Nu stiu daca a mai sugerat cineva asta, dar cred ca ar trebui marite un pic fonturile. Nu foarte mult, dar cat sa nu mai aiba un efect obositor asupra ochilor. Imi e destul de greu sa citesc posturile mai lungi pentru ca literele sunt foarte mici si par aglomerate.
Cel putin la textul din posturi vad ca e Arial de 9, dar de pe la 11 se vede bine. Eu as sugera insa un Verdana de 10. Verdana e ceva mai mare si mai aerisit decat Arial.

Ceilalti ce parere aveti? Mie mi se pare ca marimea fontului e ok. Poate ai nevoie de ochelari. Haha

(10-28-2012, 08:38 PM)Hegan Wrote: [ -> ]Am o sugestie mica de tot. Sa se puna inapoi angry face-u ala. La smiles.

Nici-o problema. La care smilie te referi ca nu imi amintesc

[Image: smiley-angry032.gif]

[Image: smiley-angry002.gif]

[Image: smiley-angry005.gif]

[Image: smiley-angry008.gif]

[Image: smiley-angry007.gif]

[Image: smiley-angry019.gif]

[Image: sAng_angry2.gif]

[Image: sAng_angry3.gif] ... ?
De pe telefonul meu fontul e ok..
Roby, pe telefon rezolutia e ceva mai mica decat pe un monitor de dimensiuni normale. Cu cat rezolutia e mai mica, cu atat textul se vede mai mare. Acum, depinde si de rezolutia fiecaruia, dar ma indoiesc ca in ziua de azi mai are cineva sub un 1280.

Kristi, nu cred ca am eu o problema cu ochii. Textul poate fi citit, dar nu ar strica sa fie ceva mai mare. La o carte de exemplu, presupun ca preferi sa citesti un text mai mare, pentru ca la un moment dat iti obosesc ochii.
(10-28-2012, 09:22 PM)Bogdan Wrote: [ -> ]Roby, pe telefon rezolutia e ceva mai mica decat pe un monitor de dimensiuni normale. Cu cat rezolutia e mai mica, cu atat textul se vede mai mare. Acum, depinde si de rezolutia fiecaruia, dar ma indoiesc ca in ziua de azi mai are cineva sub un 1280.

Kristi, nu cred ca am eu o problema cu ochii. Textul poate fi citit, dar nu ar strica sa fie ceva mai mare. La o carte de exemplu, presupun ca preferi sa citesti un text mai mare, pentru ca la un moment dat iti obosesc ochii.

Da, dar cu cat fontul e mai mare cu atat se strica mai mult aspectul forumului, si da impresia unui site cu design din 1999. Daca majoritatea sunt de acord cu marirea fontului atunci voi fi obligat sa le respect decizia.
Era altul dar eu zic ca asta merge [Image: 97.gif] Sau defapt ala care se da cu capul de zid e mai funny. Defapt, punele pe ambele. Ala cand se loveste cu capul de zid cand vrei sa zici ceva de genul:Cat de prost tra sa fi? Si celalat cand vrei sa zici ceva de genul: Pana aici. Ultimul e cel mai bun pentru fata nervoasa.
Eu vad bine asa. Smile
In primul rand eu vorbesc de fontul din mesajul posturilor, deci nu se modifica aspectul forumului. Si nu zic nici sa se face cine stie ce modificari. Diferenta intre un Verdana de 10 sau un Arial de 11 e destul de mica, dar cum am mai spus, Verdana are meritul de a avea literele un pic mai rasfirate.

Fa un test Kristi, sa vedem ce diferente sunt, daca se merita sau nu.
Mie imi place fontul asa cum e, dar nu-l opresc pe Kristi sa faca niste teste.
Am facut un mic test in sensul in care am accesat forumul de pe un alt laptop. Rezultatul a fost un font ceva mai mare decat cel de pe laptopul meu: Arial de 10 versus Arial de 9 la al meu.
In concluzie, v-as ruga sa imi spuneti ce dimensiuni aveti voi, e posibil ca dimensiunea fontului sa fie relativa la PC-ul/laptopul/Mac-ul/etc pe care il folosesti ca sa intri pe site. Daca e asa, atunci problema e de la mine.


Schimband subiectul, ma gandeam sa facem o sectiune dedicata chestiunilor mai artistice de pe forum. Din cate am observat, e destul de multa lume interesata de filme/muzica/literatura etc, astfel ca ar merge un sub-forum la By the Campfire intitulat ceva de genul Muzica/Filme/Carti. Ce ziceti?