World of Gothic - Forum

Full Version: Sugestii pentru forum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ContraHaha! Bogdan, good idea.
Contra!
Imi place cum ii acuma
Warhell si Roby, nu o sa stau acum sa incerc sa va conving ca ar fi mai bine cum am zis eu, pentru ca nu am nici un interes, dar sincer nu vad cum e mai bine acum cand e foarte greu sa distingi intre cele doua imagini, rezultand de aici o problema de utilitate si nu de estetica, in care iti place sau nu.
Contra, acele imagini se deosebesc foarte bine una de alta(asta in cazul meu) si in plus estetic arata mult mai bine decat cele propuse de tine. Mie mi se pare ok cum e.
Eu le deosebesc foarte bine.
Acele imagini nici nu se protivesc cu tema forumului..vrei sa pui alb, verde si alte culori pe un forum cu tema 95% maro?
Ca arata urat cred ca m-ati putea convinge, cu toate ca nu cred ca e cazul avand in vedere ca e aceasi imagine in alb-negru respectiv sepia, si chiar si asa arata destul de bine (zic eu, poate in lipsa de gusturi bune).
Ca se deosebesc foarte bine cele doua actuale nu cred ca aveti cum sa imi demonstrati. Sa fim seriosi, e aceasi imagine numai ca una e un pic mai luminoasa decat cealalta. E adevarat ca daca te uiti atent se deosebesc, dar la o privire rapida si ceva mai departata nu prea. Ideea era ca deosebirea sa se faca mai usor si sa fie mai evidenta.
In orice caz, o sa fac o presupunere si o zic ca motivele pentru care ati zis contra nu sunt nici pe aproape obiective, si au legatura directa cu mine.

@Warhell, doua dintre ele sunt maro dupa cum bine observi, verzi sunt cele actuale. Oricum, erau doar niste exemple, putea sa fie orice alta schema de culori atata timp cat se facea cat de cat diferenta intre cele doua.
Sunt verzi, dar e o noanta perfecta pentru tema forumului.
Sa inteleg ca maro nu se potriveste cu tema forumului, chit ca au aceasi nuanta?
De asta ce zici:
[Image: scaled.php?server=19&filename=caprosu.jpg&res=crop]
Sau asta:
[Image: scaled.php?server=688&filename=captureeak.jpg&res=crop]
Vezit tu, ideea nu e neaparat sa fie una dintre cele pe care le-am mentionat eu, doar ca ar trebui pusa o imagine care sa se deosebeasca mai bine de cealalta. Sa se vada clar: aici e post nou si aici nu. Tocmai de aceea ma gandeam ca ar merge o culoare mai intunecata si mai simpla la forumurile fara posturi, pentru ca ar arata intr-un fel ca sunt "fara viata" spre deosebire de cea colorata, cu posturi noi.
Eu sunt de acord
Eu niciodata numi dau seama post nou/vechi pentru ca nu se observa ca doar nu stai sa te uiti atent la ea ?
Ar fi bine schimbate.Parerea mea
Asa mai merge..