World of Gothic - Forum

Full Version: Sugestii pentru forum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ar trebui marit intervalul de timp in care un post poate fi editat. Cel actual este de 600 de minute sau 10 ore, mult prea scurt, fapt ce poate duce la aparitia posturilor duble. Sugerez un interval de editare de cel putin 24 de ore.

LE: Roby, ai dreptate, nu am gandit-o pe asta.
600 min = 10 ore din cate stiu euHaha
Nu ma deranjeaza ce a zis atata timp cat si eu l-am jignit pe el...probabil daca m-as fi simtit jignit i-as fi trimis un pm. Warhell, in plus e vina mea ca acel thread a reinviatSmile.
Eu zic ca e suficient timp, oricum, e cam urat cand vezi ca ai postat ceva si vrei sa il editezi mai tarziu si iti dai seama ca nu se mai poateSmile.
Are si limita asta de timp scopul ei... E si prea mare, dupa parerea mea. Daca ar fi si mai mare, userii pot sa modifice postari vechi si astfel sa scape de o pedeapsa dupa ce au jignit sau au facut altceva rau.
In vBulletin exista un Edit History care pastreaza copia originala a postului, dar nu bag mana in foc ca ar si in phpBB. In caz ca nu este, am gasit un mod care face treaba asta: http://www.phpbb.com/community/viewtopic...0&t=572129

LE: Inca o sugestie pe care am uitat sa o spun: cred ca exista un image resizer integrat in forum, care propun sa fie activat si setat pe undeva pe la o rezolutie de 800 pe 600. Asta pentru a evita imagini uriase gen cea de aici:http:// http://www.worldofgothic.ro/foru...857&page=5
(02-13-2012, 10:03 PM)Bogdan Wrote: [ -> ]In vBulletin exista un Edit History care pastreaza copia originala a postului, dar nu bag mana in foc ca ar si in phpBB. In caz ca nu este, am gasit un mod care face treaba asta: http://www.phpbb.com/community/viewtopic...0&t=572129

Corect. Dar asta ar insemna ca doar adminul si supermoderatorul pot face aceasta verificare. Eu inca sunt de parere ca limita impusa e suficienta.
Ce ziceti de
Concurs de talent si imaginatie 2
Sa fie cerintele schimbate?:d
Si de ce ar fi asta rau? In situatia absurda in care cineva chiar ar edita postul pentru a scapa de pedeapsa, dar cineva stie ca mesajul incalca la un moment dat regulile forumului, poate fi anuntat super moderatorul. Sugestia am facut-o pentru a evita dublu posturile care la un interval atat de scurt pot sa fie destul de frecvente. Mie mi s-a intamplat acum cateva zile cand am postat ceva seara, iar dimineata cand vroiam sa mai adaug ceva nu am putut sa editez. Macar de 12 ore ar trebui facut.
(02-13-2012, 10:11 PM)roby14 Wrote: [ -> ]Ce ziceti de
Concurs de talent si imaginatie 2
Sa fie cerintele schimbate?:d

Avem 10 concursuri incepute....:| sa le terminam pe astea.
(02-13-2012, 10:16 PM)Bogdan Wrote: [ -> ]Mie mi s-a intamplat acum cateva zile cand am postat ceva seara, iar dimineata cand vroiam sa mai adaug ceva nu am putut sa editez. Macar de 12 ore ar trebui facut.

Nu ti-a unit automat postarile? (auto-merge?)
10?Smile
Eh,daca nimeni nu participa cum.sa le terminam???