World of Gothic - Forum

Full Version: Sugestii pentru forum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pai....sa analizam situatia, Paladinu a zis ca se lasa de modding, motivele nu le cunosc, deci mai ramaneam 4 pe acolo, mai are rost sa tinem echipe? Eu zic ca nu, ar fi mai lejer sa ne ajute Zamo si Bogdan la modul nostru pentru ca suntem mai in fata cu munca( cred., corectati daca gresesc), eu ii ajut pe cei care nu stiu in limita cunostintelor mele care nu sunt deloc prea mari..
Astept alte pareri..
Nu cred că părerea mea îşi are locul aici, dar cu toate ăstea eu sunt pro ! O idee bună ce trebuie aplicată.
(03-19-2013, 08:29 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Propun dizolvarea sub-forumurilor din By the Campfire, cu excepţia Arenei.
De când a fost implementată această idee a redus activitatea în topicurile ce erau destul de populare.
De asemenea, Historical RPG nu mai are ce căuta pe acolo având în vedere că ne chinuim şi cu amărâtul ăsta de RPG, iar cel care a adus ideea, Hegan, nu mai prea dă semne de viaţă.
Despre subiectul asta mi-am exprimat opinia mai demult si mi-o pastrez la fel si acum. Sa dizolvam toate acele sub-forumuri cred insa ca ar duce la o bulibaseala in Campfire, bulibaseala de care s-a scapat odata cu adaugarea celor 4 sub-forumuri. Pe de alta parte raman la parerea ca 4 sub-forumuri sunt cam multe pentru ce avem nevoie. Muzica, filmele si cultura mi se pare ca ar merge toate in acelasi sub-forum pe principiul ca au element comun in faptul ca se bazeaza pe arta/stiinta (probabil ca cei care au citit discutia de acum ceva timp au in momentul asta un deja vu). Redundant mi se pare si forumul Dezbateri prin prizma faptului ca activitatea acolo e destul de scazuta, Campfire-ul mare ingloband oricum scopul acestui sub-forum, si anume de a purta discutii.
(03-20-2013, 03:49 PM)roby14 Wrote: [ -> ]Pai....sa analizam situatia, Paladinu a zis ca se lasa de modding, motivele nu le cunosc, deci mai ramaneam 4 pe acolo, mai are rost sa tinem echipe? Eu zic ca nu, ar fi mai lejer sa ne ajute Zamo si Bogdan la modul nostru pentru ca suntem mai in fata cu munca( cred., corectati daca gresesc), eu ii ajut pe cei care nu stiu in limita cunostintelor mele care nu sunt deloc prea mari..
Astept alte pareri..
Ma cam temeam ca asa o sa se intample. La un moment dat eram 10 oameni acum mai suntem jumate. Totusi, nu as vrea inca sa abandonez ce am inceput cu Zamo. Nu am facut foarte multe, dar bazele ar cam fi acolo. Pe langa asta, daca lasam unul dintre moduri balta, s-ar duce de rapa si tot proiectul in forma lui de concurs. Drept care propun ceva asemanator cu ce ai propus tu, dar prin care sa continuam totusi cu ambele proiecte: lasam accesul liber la cele doua sub-forumuri, continuam munca la ambele moduri si ne implicam cu totii in aceste moduri ca si cum am fi cu totii o singura echipa. Totusi, membrii echipelor originale aleg directia in care va curge povestea jocului si cum va fi construita lumea de joc. In definitiv asta e singurul lucru diferit la cele doua proiecte, pentru ca modatul efectiv il faceam la fel.
Cred ca asta ar fi compromisul ideal, care ne-ar ajuta sa mai salvam cate ceva din tot proiectul.
(03-20-2013, 06:46 PM)Bogdan Wrote: [ -> ]Cred ca asta ar fi compromisul ideal, care ne-ar ajuta sa mai salvam cate ceva din tot proiectul.

Probabil e mai bine asa, eu pot sa va ajut catusi de putin prin blender si spacer, npc-uri, si un dialog modest poate pot face...
Asa ca daca e nevoie de ajutor, doar intrebati si poate va pot ajuta.Santaa
Sincer sunt dezamagit...nu inteleg de ce se inscriu oamenii in ceva in csre stiu ca nu l vor duce pana la capat.
(03-20-2013, 09:21 PM)Zamolxis1 Wrote: [ -> ]Sincer sunt dezamagit...nu inteleg de ce se inscriu oamenii in ceva in csre stiu ca nu l vor duce pana la capat.

D'asta nu m-am înscris. Păcat că unii nu m-au înţeles şi a ieşit ce a ieşit.
Asa se intampla cand e vorba de ceva colectiv. Un bun exemplu este rpg-ul.
M-am gandit un pic la scopul forumului Arhiva si am realizat ca in momentul de fata nu prea il atingem. Cum vad eu, in arhiva ar trebui sa fie pastrate topicurile care nu mai sunt de actualitate, dar in asa fel incat sa poata fi accesate cat mai usor. Momentan insa, sub-forumul e un amalgam de topicuri inchise din toate zonele forumului, iar gasirea unui topic mai vechi e o intreprindere foarte complicata. Astfel, cred ca ar trebui sa organizam un pic toata treaba si sa facem arhiva sa fie arhiva, nu groapa de gunoi a forumului.

Ca sa facem asta ar fi nevoie de cateva sub-forumuri. Nu neaparat pentru fiecare sub-forum existent in celelalte parti ale forumului, dar macar cate unul pentru fiecare zona mare. Dupa mine, ideal ar fi ca Arhiva sa fie o copie in miniatura a celorlalte zone, dar in caz ca vi se pare prea mult, ar merge ceva de genul:
  1. Arhiva Gothic
  2. Arhiva Risen
  3. By the Campfire
  4. Players'b'us
  5. Altele
De asemenea, nu cred ca ar trebui inchise topicurile. Cum spuneam, in arhiva punem topicurile care nu mai sunt de actualitate, dar asta nu inseamna ca nu pot sa redevina utile.
^ Pro.