World of Gothic - Forum

Full Version: Sugestii pentru forum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Cred că pagina asta poate fi ştearsă ...
http://worldofgothic.ro/?page_id=514
(12-19-2012, 07:50 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Cred că pagina asta poate fi ştearsă ...
http://worldofgothic.ro/?page_id=514

As you wish.
Cred ca ar trebui sa hotarati ce thread veti folosi pentru traducerea Risen. Acum sunt doua si se posteaza in amandoua, ceea ce mi se pare cam aiurea.
Kristi, daca vrei sa plec de pe forum iti sugerez sa-mi dai ban permanent.
Nimeni nu pleacă nicăieri !!
Oricat de penibil ar parea, propun ca Ionutzel sa fie inlocuit din functia de coordonator al rpgului. Poate Zamo, Hegan sau Shakes vor sa termine totusi povestea aia. Daca nu se ofera nimeni, cred ca ar trebui ca stafful sa rezolve cumva situatia. Proiectele incepute si abandonate sau neglijate dau un aspect urat forumului. Consider sugestiile astea un fel de "implicare" in activitatea forumului, nu incerc sa-mi bat joc sau sa arunc cu pietre in nimeni.
Pro..
Vreau sa propun ca fiecare user "activ" sa se ocupe de "managementul" uneia dintre sectiunile forumului, facand propuneri si desfasurand activitati specifice sectiunii respective, fara sa le neglijeze, asumandu-si raspunderea pentru calitatea si cantitatea activitatilor din sectiunea respectiva. Asta va scuti forumul de certuri sau critici mai mult sau mai putin justificate, respectiv va determina userii sa se uite in oglinda inainte sa se zburleasca la unele remarci facute pe marginea activitatii lor personale. Pentru ca nu vreau sa credeti ca iar vin doar sa fac valuri, vreau sa ma ocup eu de sectiunea de modding, pentru ca oricum nu prea se baga lumea pe-acolo. Astept sa spuneti daca sunteti sau nu de acord cu propunerile.
Deci dupa cum puteti vedea Terente care incerca sa tina Gothicul in picioare a plecat. El a fost singurul care iubea cu adevarat acea serie. Toti acum incepem sa dam vina pe alti in loc sa punem noi mana la treaba. Dupa cum spuneam Terente ar fi facut singur un proiect, atat de mult tinea la Gothic!

Ce Old Nick vrea sa spuna, e ceva util, sa impartim forumul ca in niste satrape conduse de satrapi. Inainte ca cineva sa vorbeasca il rog frumos, sa se uite in oglinda si daca ii place ce vede sau daca la ,,ala'' din oglinda ii place atunci sa vorbeasca. Old Nick, Roby, ei incearca dar fara rost. Pentru ca nu pot singuri. Si de aceea trebuie sa ne unim, pentru Gothic. Nu pentru discutii inutile care nu ajuta la nimic. Cand am intrat aici am intrat pentru povesti si scandaluri.Nu.....Pentru Gothic! Aceasta serie ne-a adus aici.
Eu sunt PRO, la Old Nick, mie îmi place povestea(RPG-ul), păcat că merge aşa greu. Şi la fel la topicul de traducere Risen, să îl ţinem doar pe al doilea.

Apropo Hegan, sunt de acord şi cu tine...dar mai am o întrebare : Unde a plecat Terente??? S-a retras de tot e pe forum?!?
Asadar, Kristi, esti de acord sa-mi dai in primire sectiunea de modding?
Sa-ti aduc la cunostinta cam ce vreau sa fac acolo si tu sa hotarasti daca e bine sau nu? Sau preferi sa ramana asa si sa nu miste nimeni nimic, poate doar gura, daca critica cineva?