World of Gothic - Forum

Full Version: Sugestii pentru forum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(03-11-2011, 06:37 PM)g3orge13 Wrote: [ -> ]Mă pricep cât de cât...dar pe bucăţi, nu în totalitate.
Cât despre erori, ţin minte că unele sunt de când am intrat prima dată pe forum.
Azi înainte să mă loghez se vedea deasupra antetului ditamai codurile Grin
Edit : Văd că nici smile-urile nu se văd xD

Acum depinde de seful cel mare. Daca doreste Raducu' ar fi o idee interesanta.
(03-11-2011, 06:22 PM)g3orge13 Wrote: [ -> ]Fără supărare, forumul ăsta arată jalnic (ca design zic) şi sunt multe erori de temă (cum ar fi %%TYL_NUMTHANKEDLIKED%% ce-l arată sub nr. de postări al fiecărui user).Cine naiba se ocupă cu modificarea look-ului?
Draga george, e parerea ta si eu o respect! Dar totusi, tin sa iti aduc la cunostinta ca acest forum cu acest design atat de "jalnic" sa te parafrazez pe tine a reusit performante pe care alte comunitati de jocuri din Romania nu le-a reusit si anume traducere celor 3 episoade ale seriei Gothic in limba romana.

In al doilea rand acesta nu este un website care sa aduce profit, il tin din pasiune iar datorita faptului ca facultatea imi mananca 90% din timp nu pot face nimic in acest sens.

Daca consideri ca te deranjeaza atat de mult acest design incat nu poti naviga pe acest forum e optiunea ta si imi pare rau ca nu te vom avea ca utilizator activ.

Dacă nu arată bine nu înseamnă că nu voi mai intra pe forum.Doar spuneam că ar fi fost calumea să scăpăm de "erorile" alea.
Eroriile si look-ul "jalnic" vor fi remediate in timp. Deoarce raducu nu are timp .
(03-12-2011, 07:59 PM)Cryssalis Wrote: [ -> ]Eroriile si look-ul "jalnic" vor fi remediate in timp. Deoarce raducu nu are timp .

Show Content
(03-15-2011, 01:37 AM)Pepe_the_shepherd Wrote: [ -> ]
(03-12-2011, 07:59 PM)Cryssalis Wrote: [ -> ]Eroriile si look-ul "jalnic" vor fi remediate in timp. Deoarce raducu nu are timp .

Show Content

Foarte bine pepe.Erorile si look-ul jalnic poate depind de raducu,dar greselile de ortografie si de exprimare depind de membri si de...moderatori...nu?Smile
A gresi e omeneste : ).
(03-15-2011, 08:16 PM)Raducu Wrote: [ -> ]A gresi e omeneste : ).

Asa e.Dar a persevera in greseala e altceva...Nu e treaba mea sa comentez,dar cred ca greselile de exprimare sau de ortografie dau mai urat decat erorile sau look-ul forumului.Pe mine nu ma deranjeaza nici erorile nici look-ul atata timp cat se discuta lucruri interesante(si chiar se discuta lucruri interersante).
O sugestie: Sa se creeze o clasa de useri numita oldschool si va functiona astfel: Orice user cu o vechime de 1 an jumatate i se va oferi aceasta clasa si se va distinge printr-o alta culoare fata de userul normal.
Not a bad idea Smile