World of Gothic - Forum

Full Version: Sugestii pentru forum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Apropo de asta, Kristi, cred ca ai lasat activata optiunea prin care mesajele din The Monastery nu sunt puse la postcount. Asta in caz ca ai modificat Mud's Area.

In alta ordine de idei, ne mutam in Sugestii pentru forum, topicul Modificari pe forum ramane doar pentru postarea schimbarilor atunci cand acestea apar.
(04-03-2013, 08:23 PM)Bogdan Wrote: [ -> ]Apropo de asta, Kristi, cred ca ai lasat activata optiunea prin care mesajele din The Monastery nu sunt puse la postcount. Asta in caz ca ai modificat Mud's Area.

Da, doar am modificat numele zonei Mud's Area, dar mi-am amintit pe urma sa scot acea regula.
N-avem user al lunii?
Stergeti va rog postul de mai sus, deocamdata nu e timpul sa facem schimbarile. Saptamana viitoare va fi cazul.
Forumul a luat-o intr-o directie ce n-a existat pana acum. Si anume:

In Lord Andre's Barracks nu se mai raspunde la intrebarile userilor.. acest lucru nu s-a mai intamplat niciodata. Macar cu asta ne mandream si noi, cu un loc in care ajutam pe oricine cu placere si o faceam relativ rapid.

Acum, mai relevant sau nu, eu dau vina pe perioada de moderare de care a dispus Warhell. Din simplul motiv periodic al evenimentului neplacut. Sincer sa fiu nu am urmarit activitatea din acea zona de ceva timp si de asta nu pot sa fiu mai precis.

Cert e ca activitatea gothica de pe wog se bazeaza in viitorul apropiat doar pe 2 lucruri posibile: Gothic Multiplayer (odata cu terminarea muncii celor care fac proiectul) si Baraca lui Lord Andre...
Eu ca moderator am încercat să mă implic în secţiunile Gothice .. încercând să răspund la întrebări .... întrebări ce nu prea veneau şi chiar să mai refac prea cunoscutele jocuri cu întrebări. Iar acum .. vine cineva cu o întrebare la care nu ştim răspunde. Sau cel puţin eu nu ştiu pentru că nu am urmărit niciodată calea aia.
Nu fă dramă dintr-o singură întrebare fără răspuns.
Şi dacă e să luăm pe vinovaţi .. am şi eu câteva persoane ce le consider vinovate, însă mă abţin pentru a nu mai porni încă un scandal tâmpit ..
Şi oricum, prin scoaterea în faţă a vinovaţilor nu reuşim să readucem activitatea.
(04-06-2013, 10:44 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Şi oricum, prin scoaterea în faţă a vinovaţilor nu reuşim să readucem activitatea.

Corect. Eu ce-i drept m-am implicat serios in zona aia cu raspunsuri la questuri doar in cei 2 ani dinainte sa devin moderator. Dupa, recunosc ca nu m-am implicat decat aleatoriu. Dar asta pentru ca intotdeauna erau altii care faceau asta.
Sunt de acord in ceea ce priveste GMP-ul, dar in sinea lor, jocurile Gothic nu mai sunt de ceva vreme de actualitate. In topicul cu stiri am spus ca ar trebui sa punem jocurile Risen in prim-plan, si ma repet acum. In mod normal, odata ce vom avea vesti cu privire la noul joc Risen (sa fim seriosi, sunt sanse aproape nule sa vedem un alt Gothic, fie ca remake sau ca joc nou) activitatea ar trebui sa creasca.
Mi se pare oricum surprinzator faptul ca foarte putina lume joaca cele doua Risen-uri. Sunt o mana de oameni pe forum care au jucat macar un pic unul din cele doua, si in felul asta e clar ca vor fi si foarte putine discutii privind subiectul asta.

Parerea mea e ca nu putem sa ramanem tot comunitatea Gothic, ar trebui sa ne vedem mai mult ca o comunitate Piranha Bytes. Altfel, in scurt timp o sa urmam si noi WoG.com
E drept, si acum sunt destule lucruri care ar putea fi facute. Am putea sa terminam concursul de modding, dar nu mai are nimeni vreun pic de interes in vederea asta. Am tot vorbit cu Zalmoxis sa introducem unele lucruri noi in zona RPG si odata cu terminarea celui actual le vom pune in practica.

Forumul are cum sa mearga in fata, dar e nevoie si de implicare. Implicare care la momentul actual e scazuta.
Gluma, negluma, forumul are nevoie de activitate. Cum am mai mentionat singurele proiecte in care vad eu un viitor sunt: Gothic multiplayer, Gothic rpg(nu l-am mai urmarit, dar am ajuns la parerea ca o singura generatie de useri nu poate duce 2 rpg-uri la capat cu placere), concursul de modding reinviat si un concurs nou.

1. Am vazut ca Bogdan incearca sa reinvie acel concurs, dar eu cred ca userii de pe wog reactioneaza mai bine la premii 'non-fizice' (daca imi permiteti termenul). Asta am observat eu cand am incercat sa premiez.

2. Zona rpg are nevoie de o schimbare majora.. nu stiu care, dar ceva destul de maret. Poate putem sa ne indreptam si catre un subforum in care sa facem doar povesti individuale. E o idee.

3. Gothic multiplayer... era o zona extrem de importanta care s-a dovedit incredibil de atragatoare atunci cand serverul era online. Trebuie sa ne axam pe asta. Putem sa refacem serverul, nefiind necesara conectarea prin ip? Asta e intrebarea. Daca da, ar fi ok si putem reface serverul. Insa la ultima versiune ce am instalat-o nu a fost asa.

4. Sunt dispus la un concurs nou.. unul mai bun decat tot ce s-a facut pana acum. Lucru mai mult din partea mea si idei mai bune, cam asta ar implica. Scopul acestui concurs pentru mine este unul simplu si anume acela de a le readuce interesul pentru Gothic celor care l-au pierdut. Si stiu ca sunt destui care nu mai sunt atrasi de comunitate si poate ca asta ii va aduce inapoi.

(04-07-2013, 12:39 AM)Bogdan Wrote: [ -> ]Sunt de acord in ceea ce priveste GMP-ul, dar in sinea lor, jocurile Gothic nu mai sunt de ceva vreme de actualitate. In topicul cu stiri am spus ca ar trebui sa punem jocurile Risen in prim-plan, si ma repet acum. In mod normal, odata ce vom avea vesti cu privire la noul joc Risen (sa fim seriosi, sunt sanse aproape nule sa vedem un alt Gothic, fie ca remake sau ca joc nou) activitatea ar trebui sa creasca.

Risenul este un joc mort si abia a fost lansat. In Romania, Risenul nu este apreciat deloc. Uite exemple: traducerea Risenului in romana a fost un esec total din punct de vedere al feedbackului.

Comunitatea wogames a incercat si ea sa-si faca odata o parte worldofrisen.. Nimeni nu posta acolo.

Adevarul e ca desi Risen e un rpg si un joc foarte bun nu reuseste sa prinda la public asa cum inca mai prinde Gothic (dupa atatia ani de la lansare).
1: Bogdan nu a lovit unde trebuie cu acele chei sau ce'or fi. Cred că mulţi ar prefera să devină privilegiaţi .. nu ştiu.
2: Schimbarea cică vine după finalizarea RPG-ului ... adică la paştele crăciunului.
3: Era
4: Succes în readucerea chefului de mult pierdut.