World of Gothic - Forum

Full Version: Sugestii pentru forum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Fie cum vrei, oricum suntem doar niste "romani idioti" pentru tine.
Referitor la chestiunea cu threadurile, in sectiunea Lord Andre' s Barracks sunt 3 threaduri aproape consecutive in care se discuta despre acelasi lucru: cine a furat ochiul lui Innos.
Sunt de acord ca userii noi vor sa afle repede raspunsul la chestiunile care-i intereseaza si nu stau probabil sa citeasca discutiile anterioare, dar cred ca cei doi admini smodu' si modu' ar trebui sa adune la un loc discutiile despre acelasi subiect sub un titlu clar, accesibil tuturor, fie de pe forum, fie de pe Google. Altfel vor fi atatea threaduri "rezolvate" cu tot felul de nume incat chiar nu le va mai citi nimeni, userii deschizand inevitabil altele noi si continuand astfel "abundenta" discutiilor care bat apa-n piua pe acelasi subiect.
Spre exemplu: Un singur thread numit "Ochiul lui Innos" ar fi la indemana oricui, inclusiv pe Google, spre deosebire de 3 threaduri numite "Misiune! Help!" , "Ajutor! Nu stiu ce sa fac!" sau "Unde s-o caut pe mama-mare?"
(07-29-2012, 08:59 PM)old nick Wrote: [ -> ]Spre exemplu: Un singur thread numit "Ochiul lui Innos" ar fi la indemana oricui, inclusiv pe Google, spre deosebire de 3 threaduri numite "Misiune! Help!" , "Ajutor! Nu stiu ce sa fac!" sau "Unde s-o caut pe mama-mare?"

Te-ai uitat la primele 30-40 de threaduri la care le-am modificat titlul, le-am modificat descrierea facand-o cat mai corecta si in unele cazuri am aplicat functia merge threads pentru a uni ceea ce e de unit?

O astfel de organizare nu se face in 10 minute. Am inceput acum putin timp aceasta reorganizare a forumului lord andre's barracks.

Si acum am o mica rugaminte catre tine oldnick. Imi dai te rog un link catre threadurile din Lord andre's barracks care sa se mai numeasca: "Ajutor", "nu stiu ce sa fac"? Din cele mai recente, daca se poate.

@Warhell, nu sunt aici ca sa contrazic ceea ce spui tu, doar pentru ca sa nu te simti prost. Daca tragi concluzii idioate, imi pare rau pentru tine. Eu n-am zis niciodata despre membrii wog ca sunt "romani idioti". Daca gasesti vreo vorba de a mea din care sa rezulte asta, imi asum faptul ca asa sunteti/esti.
(07-29-2012, 09:41 PM)Ionutzel Wrote: [ -> ]
(07-29-2012, 09:25 PM)Terente Wrote: [ -> ]@Warhell, nu sunt aici ca sa contrazic ceea ce spui tu, doar pentru ca sa nu te simti prost. Daca tragi concluzii idioate, imi pare rau pentru tine. Eu n-am zis niciodata despre membrii wog ca sunt "romani idioti". Daca gasesti vreo vorba de a mea din care sa rezulte asta, imi asum faptul ca asa sunteti/esti.

Cred ca se referea la mine. Am aceeasi replica.

Nu m-am referit la tine.
Si poti incerca sa nu mai fi asa de ... :-j.
Am plecat.
(07-29-2012, 09:25 PM)Terente Wrote: [ -> ]O astfel de organizare nu se face in 10 minute. Am inceput acum putin timp aceasta reorganizare a forumului lord andre's barracks.
Inseamna ca e in regula si m-am sesizat degeaba. Sorry.Grin

(07-29-2012, 09:25 PM)Terente Wrote: [ -> ]Si acum am o mica rugaminte catre tine oldnick. Imi dai te rog un link catre threadurile din Lord andre's barracks care sa se mai numeasca: "Ajutor", "nu stiu ce sa fac"? Din cele mai recente, daca se poate.
Cand am postat mai era unu' dar acum nu mai este Grin...
La drept vorbind am intrat in discutie pentru ca cei care au sugerat userilor sa nu mai deschida atatea threaduri sunt cei care chiar au oferit ajutor in threadurile respective o data, de doua ori, de trei ori chiar si sunt sigur ca nu au incercat sa faca pe moderatorii ci mai degraba s-au saturat sa repete aceleasi discutii pentru fiecare user in parte.
Altfel, chestiunea cu threadurile astea ma intereseaza mai putin decat chestiunea cu sectiunea Risen care mie chiar nu-mi place.
(07-29-2012, 08:03 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Si nu inteleg ce ai tu cu google-ul. De ce sa aducem niste oameni care nu stiu ce joc e Gothic si sunt adusi doar asa dintr-o cautare lipsita de sens?

Eu asa am ajuns aici, printr-o cautare lipsita de sens. Am cautat "gothic in romana" pe google, am intrat pe site, m-am inregistrat ... and the rest is history... Si eu nu sunt singurul user pe care Google-ul l-a adus aici.
Am o sugestie, daca am pune in profilul nostru ceva cu ce joc joci momentan.
(07-31-2012, 04:52 PM)Hegan Wrote: [ -> ]Am o sugestie, daca am pune in profilul nostru ceva cu ce joc joci momentan.

Eu zic ca mai bine deblocheaza semnaturile...
Chiar o sugestie buna.