World of Gothic - Forum

Full Version: Sugestii pentru forum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Cred ca cei 3 membri actuali ai staff-ului sunt destui pentru un forum cu cativa useri, asa ca propun desfiintarea postului eliberat de Terente.
Propun retragerea rangului lui Ionutzel care, in ultimul timp, a neglijat atat rpg-ul, cat si multiplayer-ul care i-a adus acel rang.
Din cauza exemplului de mai sus, propun ca rangul de privilegiat sa fie acordat doar temporar, pentru merite deosebite, determinandu-l pe "posesor" sa-si mai bata capul si dupa ce-si vede "calul legat de gard".
Sunt simple propuneri si rog staff-ul sa le considere ca atare.
De acord cu toate propunerile.

Ionut, vezi ce-ti face dragostea. Haha te lasa neprivilegiat.
Pro deasemenea cu toate propunerile.
O merit Haha. Tu m-ai invatat, Terente.
Propun ca sectiunea fan mods sa fie revizuita cam asa:
Threadul despre Dark Legion sa fie trecut la threaduri importante, alaturi de traduceri si The Bleakness, in locul proiectului de mod pe care Terente a confirmat ca nu-l mai face. De asemena, propun ca restul threadurilor din sectiunea respectiva sa fie arhivate sau sterse pentru ca sunt doar proiecte vechi si abandonate.
Repet, sunt doar sugestii.
Propun ca threadul cu apel la useri sa fie curat de toate porcariile care au avut loc acolo si sa nu se mai permita aparitia altora. Acela e un focar care poate devasta forumul, daca acolo se continua ipocritele discutii.
(12-16-2012, 02:01 PM)Terente Wrote: [ -> ]Propun ca threadul cu apel la useri sa fie curat de toate porcariile care au avut loc acolo si sa nu se mai permita aparitia altora. Acela e un focar care poate devasta forumul, daca acolo se continua ipocritele discutii.

Ba chiar as sugera sa fie sters sau arhivat pentru ca e un thread inutil. Daca nu as fi pus o replica sarcastica in discutii zilnice, threadul ala nici n-ar fi existat.
Propun staff-ului sa acorde titlul de privilegiat pentru o luna (ianuarie) userilor care traduc minim 2000 de linii din Risen pana pe 25 decembrie.
Ce post în discuţii zilnice?!
Şi nu trebuie arhivat până nu rezolvăm şi cu evenimentul de crăciun !
(12-16-2012, 02:26 PM)old nick Wrote: [ -> ]Propun staff-ului sa acorde titlul de privilegiat pentru o luna (ianuarie) userilor care traduc minim 2000 de linii din Risen pana pe 25 decembrie.

Despre asta nu zice nimeni nimic? Ar face diferenta dintre fapte si vorbe.
Presupun ca te aflii si tu printre acesti useri, nu?