World of Gothic - Forum

Full Version: Sugestii pentru forum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
E destul de bine asa
cu 2 moderatori
(01-10-2012, 07:55 PM)roby14 Wrote: [ -> ]E destul de bine asa
cu 2 moderatori

*Coughs* 3 moderatori.
Terente e cea mai buna revenire deocamdata...vom vedea in timp...old nick imi pare rau ca ai renuntat. Chiar tu esti SINGURUL MODERATOR CARE S-A INTERESAT DE CONCURSURILE NOASTRE ca vad ca celorlati le e greu tare sa apese pe mouse! Oricum iti multumim ca ne-ai dat incredere in noi, si iti multumim ca ai fost aici pentru a ne motiva atat in new rpg, povestile noastre, cat si in initiativa de a ne face singuri concursurile. Imi pare rau ca din cauza unui smecheras de mahala, marlan care e mare barbat pe un forum cand e vorba sa jigneasca mai departe nu continui caci vreau ca warnul de 10% sa dispara nu sa se dubleze. Imi pare rau ca pui asa de mult la suflet. Numai intr-un fel imi pare bine deoarece astfel ne-ai aratat ca esti sufletist si iti pasa, si chiar ai avut timp de noi, plebea de rand! Inca odata imi pare rau, si sper ca vei reveni intr-un mod sau altul.
(01-10-2012, 06:09 PM)Warhell Wrote: [ -> ]
(01-10-2012, 06:06 PM)old nick Wrote: [ -> ]Rog staff-ul sa aleaga alt moderator in locul meu. Nu sunt destul de bun pentru functia asta. Va rog sa ma iertati ca nu ma pot ridica la inaltimea asteptarilor. Hotararea mea e definitiva si nu voi comenta nimic pe tema asta. Voi fi in continuare acelasi user pasionat si galagios, atata timp cat ma veti accepta.Smile

De ce renunti asa de usor? Din cauza contrei cu Geroge? E un fleac..(m-au ciuruit)...totusi, ai primit increderea tuturor de aici. Te-ai dovedit un moderator bun, ai fost cam singurul din staff care s-a interesat de concursul meu.
Nu renunta!

Off, Warhell, poti sa-mi spui te rog, george si old nick s-au certat?

Hegan, astfel de lucruri vei afla maxim prin pm-uri (nu-mi trimite mie). Daca nu poti sa citesti 10 postari mai inainte, inseamna ca nu te intereseaza indeajuns. Gata cu offtopicul.

Sugestii pentru forum:
Propun sa terminam concursul maine: http://www.worldofgothic.ro/forum/showth...3#pid52133

Premile, mai bine sunt alese de staff.

Prin staff, ma refer la cei care nu au participat din staff: Raducu, Carnage, Kristi.
Maine, iti explic eu printr-un pm scurt ce s-a intamplat, dar maine nu azi. Uite o sugestie...ce spuneti ca sa dati un clic la concursul de benzi desenate, sa va uitati la premii si sa-mi spuneti daca sunteti deacord sau nu!
Ce ati zice de mai multe emoticoane
cam putine totusiGrin
Sunt destule. Am cunoscut alte forumuri care aveau 4 randuri de emoticoane si se misca oribil cand trebuia sa postezi + multe erori de server si pica mereu.
Pentru a ajuta putin staff-ul:

Pt. concursul sau, Zamolxis a propus urmatoarele premii:

Locul 1: moderator o saptamana +3 reputatie
Locul 2: privilegiat +2 reputatie
Locul 3: privilegiat o saptamana +1 reputatie!


Warhell a propus:

?

Locul 1 - 2 puncte de reputatie
Locul 2 - 1 punct de reputatie

? Asta ?

Premile de la concursurile organizate de Bogdan au fost acceptate.