World of Gothic - Forum

Full Version: Sugestii pentru forum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Propun ca sectiunea multiplayer sa fie mutata din forumul de modding. Am incercat sa starnesc interesul userilor pentru server dar n-am reusit. Spre deosebire de alte activitati, multiplayerul se bazeaza nemijlocit pe participarea userilor. Daca altcineva crede ca merita osteneala, e liber sa incerce. Ma voi ocupa de partea de modding, unde nu e neaparata nevoie de participarea celorlalti, bineanteles, daca credeti ca sunt potrivit pentru asa ceva, dupa esecul cu multiplayerul pe care mi-l asum.
(12-26-2012, 11:49 AM)old nick Wrote: [ -> ]Propun ca sectiunea multiplayer sa fie mutata din forumul de modding. Am incercat sa starnesc interesul userilor pentru server dar n-am reusit. Spre deosebire de alte activitati, multiplayerul se bazeaza nemijlocit pe participarea userilor. Daca altcineva crede ca merita osteneala, e liber sa incerce. Ma voi ocupa de partea de modding, unde nu e neaparata nevoie de participarea celorlalti, bineanteles, daca credeti ca sunt potrivit pentru asa ceva, dupa esecul cu multiplayerul pe care mi-l asum.

Esecul nu-ti apartine tie, tu nu ai nicio vina.
Se pare ca userii nu mai sunt atrasi de multiplayer. De-asta sugerez sa fie mutat din zona de modding, eventual chiar arhivat ca orice lucru caruia i-a trecut vremea. Pentru sectiunea de modding voi pregati niste tutoriale care sa le completeze pe cele deja existente, dupa care voi incepe lucrul la un mod nou, incercand sa atrag userii spre genul asta de activitati. Chiar daca nu voi reusi sa-i atrag, cel putin acolo nu e nevoie neaparata de participarea lor.Haha Ce parere aveti, "ingropati" multiplayerul?
Eu zic ca mai bine il lasam asa cum e. Poate pe viitor reusesc sa il pun pe un server si o sa fie online 24/7 ...
Eu sincer as zice ca nu. Nu prea e lumea atrasa in momentul de fata pentru ca ai optiuni destul de limitate la nivel de gameplay, dar proiectul e dezvoltat de echipa poloneza care l-a creat si sunt sanse mari ca in perioada urmatoare sa fie introdese noi functionalitati. Nu prea am inteles care e treaba cu noul update, dar daca au reusit sa faca ceva pe baza de log in, in care sa iti pastrezi inventarul, atunci cred ca e un mare pas inainte.
As sugera mai degraba sa il punem pe stand by, decat sa fie inchis. Eventual, stabilim date concrete atunci cand sa fie deschis serverul si cand sa organizam diverse concursuri sau evenimente care sa atraga mai multa lume.
Bine, atunci multiplayerul ramane inchis in asteptare.
Auziţi, Historical RPG, de ce nu este la Gothic Roleplay? Pentru că u are legătură cu şcoala? întrebam pentru că nu ştiu.. nu cred că ştim de forum atunci...
Cu toate ca nici rpg-ul actual nu are legatura cu gothic-ulHaha.
Pai nu are legatura nici cu Gothic-ul. De fapt, are legatura cu scoala in sensul ca e bazat pe o materie scolara, istoria.
(12-26-2012, 04:43 PM)Bogdan Wrote: [ -> ]Pai nu are legatura nici cu Gothic-ul. De fapt, are legatura cu scoala in sensul ca e bazat pe o materie scolara, istoria.

Păi dacă ar avea legătură, de ce nu e la secţiunea Gothic Roleplay? Unde sunt toate RPG-urile?Eu am pus Bookmark la el că mă încurc pana ajung la elHaha Glumeam.