World of Gothic - Forum

Full Version: Sugestii pentru forum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(12-26-2012, 10:16 PM)Zamolxis1 Wrote: [ -> ]@beowulf: e stupid si patetic ceea ce sustii.
1.Cu ce m-ar ajuta pe mine in viata reala sa fac o chestie de genul asta?
2.Cat de idiot, stupid, cretin ma crezi sa fac o chestie de genul asta la acest forum, care pur si simplu a fost legatura dintre mine si niste oameni valorosi cu ganduri marete?
3.Daca prezenta mea pe acest forum este o amenintare la pozitia celor de pe acest forum si va e frica ca nu cumva sa acaparez acest colt de internet, nu e nimica, de maine nu ma mai vedeti pe acest forum. Doar spuneti, iar dorinta voastra va fi lege pentru mine.

@warhell:
Quote:Gata, devine aiurea. Vă certaţi pentru o banalitate. Nu vă bateţi joc de sloganul acestui RPG.
Nu se retrage nimeni şi punct !

Shakes, acest rpg, dupa cum ne-a fost intelegerea va fi terminat de tine. Din greseli inveti. Daca chiar vrei te pot ajuta asupra anumitor aspecte.

Da, chiar aş vrea să mă ajuţi, dacă voi rămane Coordonator.
ah ce imi place cand o persoana se ataca asa pentru un nimic Haha
Ok, Shakes!Smile
(12-26-2012, 03:15 PM)old nick Wrote: [ -> ]Vreau sa-l rog pe Kristi sa modifice explicatia din fan mods precizand ca acolo vor fi prezentate doar proiectele finalizate...

Asta ar fi una. Vreau ca zona aia sa arate frumos ca un script.
A doua: propun sa fie sterse discutiile offtopic din threadul asta.
A treia: propun sa hotarati cine continua traducerea aia blestemata.
Pfoai, mother of god, cand naiba terminam traducerea aia?
Asadar, nu se ofera nimeni sa coordoneze traducerea pana la capat?
De ce nu vrei sa o continui chiar tu oldnick avand in vedere ca te ocupi si de zona de modding? Chiar daca nu ai de gand sa mai traduci, fii managerul acestui proiect pentru ca din puctul meu de vedere, trecand peste ce a fost intre noi pe tine te vad in momeltul de fata cel mai capabil sa termini traducerea asta blestemata.
(12-27-2012, 11:00 AM)Raducu Wrote: [ -> ]De ce nu vrei sa o continui chiar tu oldnick avand in vedere ca te ocupi si de zona de modding? Chiar daca nu ai de gand sa mai traduci, fii managerul acestui proiect pentru ca din puctul meu de vedere, trecand peste ce a fost intre noi pe tine te vad in momeltul de fata cel mai capabil sa termini traducerea asta blestemata.

Sa stii ca ma gandeam sa fac pasul asta, desi inca speram sa continue Warhell.
Imi pare rau pentru felul in care s-a terminat discutia aia, dar spun mereu fara ocolisuri ce-am de spus, desi stiu ca-i ranesc pe cei din jur.
Asadar, sunt dispus sa ma ocup de traducere, daca nu se ofera altcineva si daca toata lumea e de acord.
Ce spuneţi de o oarecare 'imunitatea penală' pentru Warhell.. ţinând cont că toţi vrem să terminăm odata cu traducerea asta nenorocită şi să o facem ok... Eu în câteva ore îmi termin partea pe care mi-a dat-o Warhell.
(12-27-2012, 01:33 PM)Terente Wrote: [ -> ]Ce spuneţi de o oarecare 'imunitatea penală' pentru Warhell.. ţinând cont că toţi vrem să terminăm odata cu traducerea asta nenorocită şi să o facem ok... Eu în câteva ore îmi termin partea pe care mi-a dat-o Warhell.


Ce inseamnă 'imunitate penală' ?