World of Gothic - Forum

Full Version: Sugestii pentru forum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
nush ce sa zic, eu mai ascutl muzica pe comp, dar daca vom avea "Play/Stop" intr-un colt, o melodie e binevenita... dar....stati un pic, ce-i asta? pagina hi5? Smile
Ii dau dreptate lui Alex.
Pe mine m`ar enerva.Adica,eu mai mereu ascult pe comp si daca ar interveni un cantec de la Gothic ar strica tot
Muzica pe forum nu ar fi o idee prea buna, deoarece mie imi place sa ascult propria mea muzica in timp ce scriu mesajele.
as avea o alta propunere. aceea ca dimensiunea maxima a avatarelor sa fie setata del la 17 kb la 40 sau 50 de kb. la o rezolutie de 175*175 nu sunt prea multe imagini care sa aiba pana in 17 kb..
Limita normala pe un forum MyBB este de 10 kb peste tot si fa o socoteala daca 10 useri pun pe forum 10 avatare a cate 50 de kb se va duce foarte mult din spatiu 500kb + ca numeni nu te obliga sa pui imagine de 175*175 am pus limitele astea in px deoarece e foarte greu sa gasesti un avatar de 100*100 px si inca ma gandesc sa ma scad putin sa fie 125*125.
Daca ai un avatar de 175x175 si e mai mare de 17kb, pune avatarul pe imageshack si apoi pune linkul. Si asa nu luam nici la memorie la forum, si putem sa punem si avatarul dorit.
@di3go... de ce ai setat timpul de editare dupa post al 15 min? lasal cum era la inceput..
deci dupa o privire ami atenta nu mai pot modifica deloc posturile... uite ce-mi zice cand dau full edit la un post de ieri
World Of Gothic Forum
Ne pare rau dar nu puteti edita mesajul dumneavoastra. Administratorul a setat ca mesajele sa poata fi editate la 15 minute dupa postare.
deci are cineva de gand sa faca ceva in privinta asta ???
Da eu am setat acest timp deoarece cum a zis si Helper in alt topic, poate veni un maniac si sa faca vre-o 10 threaduri interesante in care se posteaza bazat iar la urma cand vede ca in threadurile respesctive s-au adunat un numar mare de posturi sa le stearga.
Deci fiti atenti cand postati daca e ceva imi ziceti mie sau oricarui membru din Staff sa editeze.
dar asta e stupid... daca se face backup la forum nu-i probelema de asa ceva. poate cineva face o greseala sau spune ceva super stupid intr-un post si vrea sa-l editeze repede ca nu si-a dat seama de ce a scris.. sta sa astepte staful?? nu prea cred...