World of Gothic - Forum

Full Version: Sugestii pentru forum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ce spuneti de ideea unui text based rpg?
Pai tot s-a incercat sa se faca unul. Ar fi o idee, insa e bine si sa o punem in practica.
(06-23-2011, 03:55 PM)Edg Wrote: [ -> ]Pai tot s-a incercat sa se faca unul. Ar fi o idee, insa e bine si sa o punem in practica.

Acum se va face. Asta e prima mea tinta, iar apoi ne vom apuca de mod.
Eu as vrea sa faceti niste topicuri noi in sectiunea WIKI..gen daca in gothic 1 alegeam sa fiu in tabara noua..cum era sfarsitul..sau diferite quest-uri..si ar fi frumos sa faceti si o LISTA cu misiunile care trebuie sa le parcurg daca sunt in tabara x ..etc..sper ca m-am exprimat corect :|
(07-28-2011, 09:29 AM)warhell Wrote: [ -> ]Eu as vrea sa faceti niste topicuri noi in sectiunea WIKI..gen daca in gothic 1 alegeam sa fiu in tabara noua..cum era sfarsitul..sau diferite quest-uri..si ar fi frumos sa faceti si o LISTA cu misiunile care trebuie sa le parcurg daca sunt in tabara x ..etc..sper ca m-am exprimat corect :|

Poate am sa fac eu aceste lucruri. Buna ideea. O sa fie ca un rezumat al unui walkthrough, facut in limba romana.

Apropo @Raducu: nu mai merge redimensionarea automata a pozelor? Am vazut ca in threadul Risen, in posturile recente ale mele, imaginile le mareste odata cu fereastra in care a fost postat. :|
Am reuploadat toate fisierele si probabil de asta... (am sa ma uit eu prin ACP si am sa vad unde e problema)
Din cate stiu acel personaj din banner-ul de sus e din Risen..iar forumul se numeste wordofgothic, nu mai bine schimbati bannerul cu un personaj din gothic 1/2/3/4?
(07-30-2011, 04:33 PM)warhell Wrote: [ -> ]Din cate stiu acel personaj din banner-ul de sus e din Risen..iar forumul se numeste wordofgothic, nu mai bine schimbati bannerul cu un personaj din gothic 1/2/3/4?

Personajul este din Gothic 4: Arcania. Wink
corect, iar noi suntem worldofgothic nu worldofunjoccesevreagothicdarexceleazadoarpringrafica Haha
Tin sa anunt ca am renuntat la ideea creeari unui text based rpg, din cauza competitiei. Acum ca si cei de pe worldofplayers.de au facut unul, destul de complex, chiar nu vad posibilitatea de a face ceva care sa aduca ceva nou sau mai bun.

Totusi in ultimele zile am cautat alternative. Dar n-am avut prea mult succes. Deci daca aveti idei pentru un joculet original despre seria Gothic, postati sugestiile si voi vedea ce pot face.