World of Gothic - Forum

Full Version: Sugestii pentru forum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Nu foarte mari. Basic HTML. Daca ai editat vreodata wikipedia, stii tot ce trebuie. Desigur, nu ar fi rau sa gasim pe cineva putin mai priceput la HTML, ca sa putem sa customizam programelul. Eu unul sigur ma bag la scris articole. Insa cel mai bine ar fi sa avem o procedura. Mutam threadul meu in forumul de wiki si incepem sa planificam?
Ma bag eu la HTML. Grin
Planificam sa facem un wiki in limba romana care sa contina detalii despre seria Gothic. Doritorii care vor sa ajute sa intre AICI.
Deci despre serie in general...mhm, pai dupa ce termin lucrarea mea, cred ca ma bag si eu...dar mai am ceva! Fiindca, am avut acum cu olimpiada la istorie si cum sunt motivat deobicei cand e vorba despre istorie, am invatat ce imi trebuia ca sa ajung pe judeteanaSmile. Oricum depinde cand il incepeti!
Daca aveti probleme cu HTML si CSS:
http://www.w3schools.com/

Ah, eu stiu sa folosesc HTML binisor, ma pot alatura Smile
Oare CSS merge la mediawiki (adica soft-ul ala folosit la wiki-ul nostru si la wikipedia si toate cele...)?
(02-09-2012, 04:58 PM)Dastan Wrote: [ -> ]Oare CSS merge la mediawiki (adica soft-ul ala folosit la wiki-ul nostru si la wikipedia si toate cele...)?

Normal ca merge. Orice software de genul asta foloseste CSS-ul (ex. joomla, wordpress, drupal, mybb, phpbb, smf, vbulletin, ipb, etc...)
Defapt da. Grin
Ajunge un singur fisier CSS pentru multe pagini.
Ce ziceti de un forum in care sa vorbim numai despre risen?
Eu sunt de acord. Sa fie un subforum la "Players 'b Us" ?
Ori asa, ori un standalone forum. Ar fi mai bine sa fie separat, zic eu. (adica cum e mud's area sa fie un fel de Inquisitor's 'ceva'. Si apoi mutam toate threadurile despre Risen facute acolo.