World of Gothic - Forum

Full Version: Sugestii pentru forum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ok, atunci o sa pierzi si din postari in zona aia.
pai cum adica...ce sa caute vizitatorii pe un forum Worldofgothic.ro in viata personala a fiecarui membru? Sunt atatea topicuri, nu cred ca va strica numarul de vizualizari acea restrictie...si in plus vor aparea mai multi membrii care vor vrea sa vada acea parte intunecata a luniiSmile!
(01-03-2012, 12:39 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Ok, atunci o sa pierzi si din postari in zona aia.

Stii ceva Warhell, lasa orgoliul la oparte, nu-ti convine nu ai decat sa nu postezi, nu te poti adapta regulilor nu ai decat sa ne parasesti.


(01-03-2012, 12:42 PM)Zamolxis1 Wrote: [ -> ]pai cum adica...ce sa caute vizitatorii pe un forum Worldofgothic.ro in viata personala a fiecarui membru? Sunt atatea topicuri, nu cred ca va strica numarul de vizualizari acea restrictie...si in plus vor aparea mai multi membrii care vor vrea sa vada acea parte intunecata a luniiSmile!

Da-mi exemple de posturi din acea sectiune care consideri tu ca ar trebui sa fie 'confidentiale'.

Cu tine nu se mai poate discuta de ceva vreme..
Daca tu consideri ca replica ta merita alta atitudine din partea mea te inseli. Mereu incerci sa imi raspunzi intr-un mod rebel la fiecare postare care nu-ti convine iar eu nu accept asta.

Incearca ca iti spui intr-un mod civilizat opinia si iti garantez ca si eu iti voi raspunde in acelasi fel.
Eu nu te inteleg, acum 2 ani erai glumet, bine dispus..iar acum esti cu totul schimbat.
In fine, nu ma mai bag.
uite ce ar trebui sa fie confidential...threadul lui Warhell ar trebui sa fie confidential, impreuna cu threadul lui Terente, Old Nick ... adica threaduri care contin amanunte bune din vietile lor...amanunte care ei au vrut sa le impartaseasca doar unor anumiti oameni su tuturor!
Dar daca asta este opinia ta Raducu' asta e!
As spune ca tu te-ai schimbat, din momentul certii (cand ai zis de boala) incerci sa pari cu totul superior, cel putin fata de unii useri. Trebuie sa intelegi faptul ca o comunitate sa formeaza cand membrii colaboreaza intr-un fel intre ei, nu atunci cand unii au mereu nasul pe sus ca si cum fara ei nu s-ar putea face nimic.

Parerea ta.
(01-03-2012, 01:07 PM)Raducu Wrote: [ -> ]As spune ca tu te-ai schimbat, din momentul certii (cand ai zis de boala) incerci sa pari cu totul superior, cel putin fata de unii useri. Trebuie sa intelegi faptul ca o comunitate sa formeaza cand membrii colaboreaza intr-un fel intre ei, nu atunci cand unii au mereu nasul pe sus ca si cum fara ei nu s-ar putea face nimic.

De acord cu tineWhat