World of Gothic - Forum

Full Version: Discuţii Zilnice 9
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(02-27-2013, 10:18 PM)roby14 Wrote: [ -> ]E chiar interesant, frumos, genial daca stam sa ne gandim.....Haha

Acum incerci sa descrii cu cuvintele tale modul meu cel nou, nu-i asa?Haha
(02-27-2013, 10:22 PM)old nick Wrote: [ -> ]
(02-27-2013, 10:18 PM)roby14 Wrote: [ -> ]

Acum incerci sa descrii cu cuvintele tale modul meu cel nou, nu-i asa?Haha

Nu intelg cum ai putut sa ghicesti?
Sau cum am putut sa ratez postu astaHaha.
Ma astept la inca un warn, dar:
(03-01-2013, 07:54 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Şi acum, serios? Murim dacă nu pot luna asta? Vine apocalipsa paştilor dacă intru în următoarea lună?

Aceasi chestie o puteai zice si pentru traducerea risen, poate nu chiar tu, dar altii da, deci ce ai fi facut in cazul ala?
...........
În cazul ăla m-aş fi descurcat eu cum aş fi putut...dar stai, cam asta mi s-a întâmplat mie..nu? Mă chinuiam acolo ...şi mi se mai uşura munca cu câte 250 de linii de la fiecare la circa 2-3-4 săptămâni sau chiar luna, la care eu făceam 250 de linii la 2-3 zile.
Aici nu intra în categorie şi Bastonel, care uneori mă surpindea când vedeam că termină aşa de repede...şi desigur Old nick la început şi la final ce m-a ajutat mult.

Cred că m-am învăţat minte cum stă cu proiectele colective ... să fim serioşi, chiar credeţi că o să reuşiţi ceva? Chiar aş vrea să fiu contra-zis şi să mi se închidă gura la finalul acestei luni cu 2 moduri decente, sau cel puţin funcţionabile.
Tare-s curios ce va ieşi din asta.
Fără expresii d'ăstea! Primul şi ultimul avertisment.
Şi cum mă rog ai ajuns la concluzia aia?
Inainte sa mai zici ceva, vreau sa te uiti cum faceai daca cineva nu iti dadea liniile prea repede?
Apoi, daca tot ai venit cu ideea modurilor, lumea se asteapta sa te implici, ca tu ai facut mare drama daca lumea nu se baga in traducere. Parca vroiai sa inveti modding?
Si traducerea aia, nu putea sa astepte o luna sa iasa calumea? Sau esti ocupat mai mult sa iesi pe afar? Te inteleg..... Dar nu mai plange atat.
(03-01-2013, 08:46 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Cred că m-am învăţat minte cum stă cu proiectele colective ... să fim serioşi, chiar credeţi că o să reuşiţi ceva? Chiar aş vrea să fiu contra-zis şi să mi se închidă gura la finalul acestei luni cu 2 moduri decente, sau cel puţin funcţionabile.
Tare-s curios ce va ieşi din asta.

Ai dreptate, si eu cred acelasi lucru si am spus-o de o suta de ori. Dar daca o sa mai vii vreodata cu chestii de genul asta: http://www.worldofgothic.ro/forum/thread-4747.html
si o sa spun iar ca ma bufneste rasul sper ca atat tu, cat si altii ca tine sa va tineti guritele inchise.Haha
Cum făceam? Trimiteam un PM la câteva zile, uneori săptămâni să le aduc aminte că înca îs în proiect.
Nu am venit cu nici o idee a modurilor, nu am venit cu nici o idee de competiţie. Am avut doar un plan de începere a unui mod, însă nu prea colectiv.
Mare dramă zici? D-asta m-am dus oarecum singur spre finalizarea ei?
Nu, nu putea să mai aştepte nici o lună ... Măcar ai încercat-o? Aveţi nişte fiţe în voi ... că deh, 'mare proiect .. trebuie pus ca la carte deşi nu am ajutat mai deloc.' Nu?
Păi spre deosebire de tine, dispun şi de o viaţă reală, mai merg şi pe la şcoală, dacă ai uitat + olimpiada.
Zi-mi tu când aş mai avea timp de ceva? Am avut 3 luni la dispoziţie, am făcut tot ce-am putut .. asta înseamnă că acum trebuie să fiu ceva gen de 'sclav' al forumului dacă m-am implicat şi eu în el?
Mai bine stai în banca ta şi implică-te în ceva pe forumul ăsta să vezi cum trece timpul şi ce greu este, iar apoi mai vorbim.
Pfai, vorbesti de parca as sta in pom..
Tu oricum nu recunosti daca gresesti undeva/ceva, deci latru degeaba, toata lumea e buna la trasul pe dos...