World of Gothic - Forum

Full Version: Discuţii Zilnice 9
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pfai, trebuie să mă las de apă minerală, aşa-i? Haha
Poate ar trebui sa mai exersezi intai cu bere pana treci la avansati :-?
N-am la îndemână la ora asta. Sad
(03-02-2013, 12:58 AM)Zamolxis1 Wrote: [ -> ]old nick atata timp cat ai intrat in mizerie si o duci la capat vizibil la fel ca si warhell si roby(doi dintre voi fosti moderatori, iar unul actual)...toti trei v-ati pierdut clar eleganta.

Ti se pare elegant sa asociezi eleganta cu o asemenea "moderare"? "Eleganta" inseamna sa renunti atunci cand ti se reproseaza ca nu joci corect, daca esti convins in sinea ta ca ai jucat corect. Judeca tu mai departe chestiunea asta si dupa aceea spune-mi iar ca mi-am pierdut eleganta.Haha
(03-02-2013, 12:53 AM)Bogdan Wrote: [ -> ]Ce-ar fi sa schimbam subiectul si sa vorbim despre cat de misto e Dark Forest-ul? Inspirational stuff I tell you.

Chiar imi place tot ce e pe site-ul lor... E foarte frumos realizat.

(03-02-2013, 12:58 AM)Zamolxis1 Wrote: [ -> ]Ce frumoasa e primavara, vise, dorinte ceva planificat pentru aceasta primavara?

Da! Poezii multe uploadate pe youtube, cativa trandafiri dati de 8 martie.. and after that.. nu stiu. Atat am planificat.
Am primit 30% warn pentru ca i-am donat lui Warhell goldul din dotare, adica vreo 200 si ceva adaugand "and my 2 cents". Acum i-am trimis chiar 2 gold adaugand "as I said, my 2 cents". Deci eu incerc sa pun capat unei discutii si primesc warn pentru asta pe motiv de jignire??Angry
Did roby just got banned? wtf?
Acel mesaj îl consider stânjenitor şi provocator.
Tu vrei să zici că aşa vrei să închei o discuţie...să fim serioşi...


Ceva foarte amuzant.
Ia fiti atenti, momentul pe care il astept de multa vreme si nu credeam ca va veni. A aparut un serial numit Vikings care e cu vikingiGrin.
http://www.imdb.com/title/tt2306299/

Am facut rost deja de primul episod, diseara imi iau niste popcorn si savurez luptele.Grin