World of Gothic - Forum

Full Version: Discuţii Zilnice 9
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Haha
In curand o sa termin si eu a 8 a si se pune ataat presiune pe mine . Adica mi se zice ca sa nu fiu stresat dar totusi sa fiu constient ca acesta eeste cel un examen foarte important : (
(05-29-2013, 11:58 PM)Kristi Wrote: [ -> ]
(05-29-2013, 08:56 PM)roby14 Wrote: [ -> ]De ce nu continui economia?

Una dintre optiuni momentan e medicina, dar si aici apare o alta intrebare: sa fac medicina in limba romana si sa muncesc in Romania sau sa o fac in engleza si sa ma stabilesc in Statele Unite.

Mi-a zis sora-mea ca oamenii din SUA sunt foarte de treaba, ca majoritatea te ajuta, chiar daca nu au o obligatie fata de tine, iar bineinteles cu platitul iti dai si tu seama ca este de peste 20 de ori mai mare ca in Romania...

Deci, vezi tu, toate duc catre SUA, numai ca te desparti de tot ce ai format aici + familie & friends. Daca nu te intereseaza asta, fugi catre SUA.
Religia ta, te-ar favoriza in Statele Unite, mai ales daca te indrepti catre Portland deoarece acolo e o comunitate destul de stransa in ceea ce ii priveste pe Neo- Protestanti, as putea spune ca cei de-acolo sunt mai fanatici ca cei de aici. Nu o lua ca pe o jignire. In plus medicina e la fel peste tot, numai ca difera limba. Eu te-as sfatui sa faci medicina aici, avem profesori foarte buni, iar daca nu ma insel noi si indienii suntem printre cei mai tari la capitolul asta. Daca vei merge in SUA vei vedea ca majoritatea medicilor sunt indieni.Grin
(05-30-2013, 03:18 PM)Zamolxis1 Wrote: [ -> ]Religia ta, te-ar favoriza in Statele Unite, mai ales daca te indrepti catre Portland deoarece acolo e o comunitate destul de stransa in ceea ce ii priveste pe Neo- Protestanti, as putea spune ca cei de-acolo sunt mai fanatici ca cei de aici. Nu o lua ca pe o jignire. In plus medicina e la fel peste tot, numai ca difera limba. Eu te-as sfatui sa faci medicina aici, avem profesori foarte buni, iar daca nu ma insel noi si indienii suntem printre cei mai tari la capitolul asta. Daca vei merge in SUA vei vedea ca majoritatea medicilor sunt indieni.Grin

Mai las-o cu asta. Poate ai confundat lista. India şi România în vreun top? Poate la căpătul topului ... mai ales când e vorba de medicină.
Mor oamenii în spital şi medicilor nu le pasă .. chiar mai cer şi mită ca să fi tratat.
În India e şi mai rău. Să-i lăsăm în vacile lor sfinte.

Du'te Kristi cu prima ocazie în altă ţară dacă vrei să te faci medic.
(05-30-2013, 04:11 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Du'te Kristi cu prima ocazie în altă ţară dacă vrei să te faci medic.

Pai cam de asta nu are Romania medici..
(05-30-2013, 04:24 PM)roby14 Wrote: [ -> ]
(05-30-2013, 04:11 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Du'te Kristi cu prima ocazie în altă ţară dacă vrei să te faci medic.

Pai cam de asta nu are Romania medici..

România n-are medici pentru că a ajuns într-o situaţie de tot rahatul. De la corupţie până la nepăsare.
(05-30-2013, 03:18 PM)Zamolxis1 Wrote: [ -> ]Religia ta, te-ar favoriza in Statele Unite, mai ales daca te indrepti catre Portland deoarece acolo e o comunitate destul de stransa in ceea ce ii priveste pe Neo- Protestanti, as putea spune ca cei de-acolo sunt mai fanatici ca cei de aici.

De fapt eu ma gandeam doar la coasta de est Tongue

(05-30-2013, 04:24 PM)roby14 Wrote: [ -> ]
(05-30-2013, 04:11 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Du'te Kristi cu prima ocazie în altă ţară dacă vrei să te faci medic.

Pai cam de asta nu are Romania medici..

Eu nu-s de vina ca guvernul ofera 700-800 de lei pe luna unui medic rezident, dupa ce acesta timp 6 ani a invatat atat de multe.

Asa e, salariul, conditiile si posibilitatea de evoluare este infinit mai mare afara (singura limba straina pe care o stiu zic eu destul de bine e engleza, de aceea am ales Statele Unite), la capitolul asta nici nu se pune problema... dar am eu niste "mici" motive care imi zic sa raman in Romania... va trebui sa ma decid, cat mai repede.

Show Content
Mhm, coasta de est? Destul de fain, insa daca vrei sa stai in New York e destul de nasol e un oras extrem de aglomerat in care fiecare incearca sa insele pe fiecare, deasemenea vei intampina mirosul extraordinar de frumos de canal in zilele toride. Insa noaptea e un oras extraordinar, parca e alt oras. Insa cel mai fain ar fi sa stai in Boston, ala e orasul care mi-a placut poate cel mai mult(dupa LA) mult tinerert, un oras linistit fara foarte multa aglomeratie, curat, cu cladiri de tip vechi foarte faine. Partea aceea de Nord-Est si partea de Vest a americii(California) sunt cele mai faine.
Ia, altu cu hitler la avatar..
Problem?