World of Gothic - Forum

Full Version: Discuţii Zilnice 9
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ma refeream la faptul ca sunt multe conflicte. Cat despre tine Warhell, nu credeam ca o sa ajungi sa ai un asemenea conportament. Asteptam mai mult de la tine, chiar credeam ca ai un potential mai ridicat.

Show Content

Postarea a fost editata in urma continutului ei provocatic, jignitor si multe altele. Userul Warhell a fost banat pe perioada nelimitata pentru stricarea bunei activitati a comunitatii. {Terente}
Esti jenant.
(06-06-2013, 01:17 PM)Raducu Wrote: [ -> ]Ma refeream la faptul ca sunt multe conflicte. Cat despre tine Warhell, nu credeam ca o sa ajungi sa ai un asemenea conportament. Asteptam mai mult de la tine, chiar credeam ca ai un potential mai ridicat.

Multe conflicte.. si ia ghici cine a fost participant comun la ele, in every single case.

Nu stiu daca esti chiar la curent cu ultimele evenimente intamplate... Warhell sustinut si de tine, a fost promovat in functia de moderator. Nu a facut fata, din pacate. A pornit scandaluri si din postura de moderator. A facut promisiuni pe care nu si le-a respectat.


Cat despre parerea ta despre mine, este una pe care nu trebuia sa ti-o faci. Oricum, sunt sigur ca daca mai analizezi o data ce ai spus mai sus, o sa-ti dai seama ca e o prostie, deoarece eu am vrut intotdeauna binele comunitatii... Si Warhell nu face parte din acest bine, trebuie sa recunoastem. Asa ca i-am spus odata parerea despre el. Mai corect de atat, nu stiu cum ar fi putut sa fie.
Ai inteles gresit Marian. Eu m-am referit doar la Warhell. Nu am afirmat nimic despre tine. Ai tot respectul meu pentru tot ce faci pentru acest forum.

Si da, l-am sustinut. Insa tocmai am zis ca a fost o perioada in care chiar am crezut in el, nu il credeam in stare sa improaste cu rahat (scuzati expresia) in halul asta. Ma bucur ca si-a dat arama pe fata si mi-am dat seama si eu de ce e in stare acest personaj.
Ah, scuze atunci. Am inteles gresit.
Banat pe perioada nelimitata? So no more Warhell?
(06-07-2013, 12:15 PM)Carnage Wrote: [ -> ]Banat pe perioada nelimitata? So no more Warhell?

Era si timpul.
(06-07-2013, 12:15 PM)Carnage Wrote: [ -> ]Banat pe perioada nelimitata? So no more Warhell?

Pai chiar nu se mai putea... atinsese o limita a nesimtirii si a altor calitati negative.
Mama frate, ce certuri am pierdut pe aici. Dau si eu din an in pasti pe forum si chiar si atunci prind o cearta de proportii epice. Make love, not war Haha