World of Gothic - Forum

Full Version: Discuţii Zilnice 9
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(04-29-2013, 01:11 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Ar trebuie să ne cerem toţi scuze public lui old nick pentru că nu l-am ascultat.

Haha Buna asta. Scandalurile provocate de el, de tine si de altii au dus forumul in situatia asta. Nu caut vinovati, doar ii precizez. Daca ma consider vinovat, asta ar fi intrebarea voastra, nu? Sincer nu. Nu ma consider, dar asta nu inseamna ca nu sunt.

Dar acum in sfarsit sunt si eu de acord ca wogul a atins o limita necesara supravietuirii. Ii spuneam chiar si lui Roby acum cateva zile ca wogul a murit.

Traducerea n-a avut succes pt. ca Risenul nu e un joc cunoscut/apreciat in Romania. Sa nu dam vina pe asta. Nu aveam ce sa facem mai mult.

(04-29-2013, 02:19 PM)roby14 Wrote: [ -> ]Tăt prostu joaca GTA, intelegi ce vreau sa zic?

Exact.. romanul devine din ce in ce mai prost odata cu trecerea timpului, si noi ii cerem sa joace un joc care ii cere putina activitate a creierasului. No way!
Haideti oameni buni ca dracu' nu e asa negru. A cata oara e cand are loc o lipsa mare de activitate intr-un an si ceva de cand am venit pe forum? A treia sau a patra? Sa cautam motive nu cred ca are rost. Lumea nu a avut pur si simplu chef sa posteze. Big deal, se intampla si la case mai mari.

Am putea sa dam vina si pe Piranha, ca se tot incapataneaza sa fie secretosi, iar noi ajungem sa nu mai avem despre ce discuta, avand in vedere ca subiectul Gothic s-a cam epuizat, iar Risen-urile nu prea au prins pana acum. Ca un apropo, eu zic sa nu ne pierdem totusi speranta si sa zicem ca asta e, la noi nu joaca lumea Risen. Cred ca nici Gothic-urile nu au fost foarte populare imediat dupa lansare. Drept dovada si faptul ca forumul a aparut la vreo 2 ani dupa Gothic 3 si tot au mai fost lucruri de discutat si de facut.

In alta ordine de idei, banuiesc ca mai intervine si plictiseala. A venit primavara, maine - poimaine e Pastele, lumea sta mai mult pe afara (myself included). In ceea ce ma priveste, letargia in privinta activitatii pe net a fost una extinsa, in ultimele zile/saptamani nu prea am mai frecventat site-urile/forumurile pe unde eram activ. Dau vine si pe Knights of Honor ca mi-a mancat aproape tot timpul (si ala scurt) pe care l-am dedicat laptopului.

So yeah, ce vreau sa spun e ca nu ar trebui sa ne ingrijoram prea tare, e doar o faza trecatoare.
(04-29-2013, 07:15 PM)Bogdan Wrote: [ -> ]Haideti oameni buni ca dracu' nu e asa negru. A cata oara e cand are loc o lipsa mare de activitate intr-un an si ceva de cand am venit pe forum? A treia sau a patra? Sa cautam motive nu cred ca are rost. Lumea nu a avut pur si simplu chef sa posteze. Big deal, se intampla si la case mai mari.

Se poate. Eu nu ma luasem dupa ce a spus Warhell, ci dupa numarul de vizitatori/accesari ale paginilor. Un numar ce nu a mai fost constant atat de mic niciodata de cand imi arunc ochii pe wog.ro.

Dar iti dau dreptate si continuam. Smile
Bogdan, acelasi efect il are si redescoperirea half-lifeului. Smile
Happy 30th of April, everyone!

Show Content
Uitasem cauza mortii lui Hitler. Niciodata nu m-a fascinat prea mult viata lui.
S-a impuscat intr-un buncar sub Berlin, imediat dupa ce concubina sa, Eva Braun a inghit o capsula de cianura.
Paşte fericit!, vă urez, useri ai wogului. Cuceriţi lumea cu mintea, fiţi fericiţi, învaţaţi.. bla bla blub blu.
Paste fericit si tie, Terente, la fel si celorlalti!

De mentionat ca vizitele de Paste la rude sunt ca un ghimpe in coasta mea, ghimpe care nu poate fi scos din curtuazie.
Ai de ...
Îmi vine să mă dau cu capu' de pereţi până mă doare-n ***.