World of Gothic - Forum

Full Version: Discutii Zilnice #8
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(11-09-2012, 02:08 PM)Bogdan Wrote: [ -> ]1. Ai spus bine ca nu ai avut chef sa faci alta schema, pentru ca pe a ta o considerai din start cea buna. Ma intreb de ce mi-ai mai cerut opinia.

2. In orice caz, nu vrea sa transform asta intr-un conflict. Cei doi centi i-am aruncat de mai multe ori, discutia se cam termina.

1. Nu am spus ca n-am chef. Pur si simplu nu mai puteam sa stau inca o jumate de ora sa fac o alta schema. Era in timpul saptamanii, daca nu ma insel, si crede-ma ca atunci pur si simplu nu pot sa fac nimic de genu'.

2. Nici nu are cum sa se transforme intr-un conflict. Ai avut dreptate in tot ce ai spus. Nimeni nu a spus ca ideea ta e proasta. Smile Am zis doar ca eu unul nu fac alta schema pentru o modificare asa mica. Si imi mentin parerea.

3. Si cu ego-ul meu mare de tot.. asta e. Pnm. Asta sunt eu... si n-am cum sa fiu altcineva. Pot sa plec.. pot sa ma retrag.. pot sa revin (oricine poate face asta).. Eu sunt singurul care mi-am reprosat plecarile pana acum.
Ioi chiar nimeni nu a citit de aici Urzeala Tronurilor? avem numai vrajitori pe forum Haha bine ca nu si vampiri, if u know what i mean
Stiati ca azi e Ziua Internaţională Împotriva Fascismului şi Antisemitismului ?
(11-09-2012, 04:13 PM)Kristi Wrote: [ -> ]Stiati ca azi e Ziua Internaţională Împotriva Fascismului şi Antisemitismului ?

Ştiai că ziua asta e mai importantă dintr-un alt motiv?
9 Noiembrie 1330 : A început bătălia de la Posada, când armata voievodului Țării Românești, Basarab I, a surprins-o pe cea maghiară a lui Carol Robert într-o ambuscadă.

Show Content
(11-09-2012, 04:17 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Ştiai că ziua asta e mai importantă dintr-un alt motiv?

Tot motivul meu e mai bun. Tongue
Eu zic ca motivul lui Warhell e mai bun! Bogdan...de ce sa se consulte cu tine atata timp cat ai functie de membru pe forum? In plus impartirea asta e ok.
(11-09-2012, 05:42 PM)Zamolxis1 Wrote: [ -> ]Bogdan...de ce sa se consulte cu tine atata timp cat ai functie de membru pe forum? In plus impartirea asta e ok.

Stai bre calm ca nu incerc sa atentez la sacralitatea Staff-ului de pe acest forum. Stiu, am gresit, sunt un doar un muritor de rand, imi cer scuze ca am prezentat un punct de vedere venit din infirmitatea mintii mele inutile.

Am invatat o lectie importanta azi: atata timp cat numele tau nu e scris cu albastru, verde sau rosu, esti masa neglijabila. Iti multumesc Zamolxis ca mi-ai adus asta in atentie.

Hai pa! Va las sa va ocupati de treburi mai importante decat sa trebuiasca sa imi cititi mie ineptiile. Multumesc pentru timpul acordat.
Bogdan, te rog.
(11-09-2012, 08:01 PM)Bogdan Wrote: [ -> ]Stai bre calm ca nu incerc sa atentez la sacralitatea Staff-ului de pe acest forum. Stiu, am gresit, sunt un doar un muritor de rand, imi cer scuze ca am prezentat un punct de vedere venit din infirmitatea mintii mele inutile.

Am invatat o lectie importanta azi: atata timp cat numele tau nu e scris cu albastru, verde sau rosu, esti masa neglijabila. Iti multumesc Zamolxis ca mi-ai adus asta in atentie.

Hai pa! Va las sa va ocupati de treburi mai importante decat sa trebuiasca sa imi cititi mie ineptiile. Multumesc pentru timpul acordat.

Am trecut si eu prin situatia asta si cred ca inteleg destul de bine ce vrei sa spui. Desi e tot o masa neglijabila, respectul meu l-ai castigat. Am invatat cateva chestii interesante de la tine, chiar daca erau ascunse printre "ineptii".
Să nu devină o tradiţie...I mean, fiecare user al lunii ... face ceva ... Haha