World of Gothic - Forum

Full Version: Discutii Zilnice #8
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(01-16-2013, 01:30 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Bine, aşa este. Încheiem subiectul pentru că nu îşi are rostul. Stricăm concursul pentru o neînţelegere...

Eu nu stiu cine-l strica. Discutia asta nici nu trebuia sa existe.
N-ar fi existat dacă nu ar fi cerut păreri. Smile
(01-16-2013, 02:01 PM)Warhell Wrote: [ -> ]N-ar fi existat dacă nu ar fi cerut păreri. Smile

A cerut pareri despre povestea in sine pentru ca ar vrea s-o dezvolte in afara concursului. Eu despre asta am vorbit aici. Tu ti-ai spus parerea despre poveste prin prisma concursului. Dar aici discutia trebuia sa continue pe tema povestii, nu pe tema concursului. Faptul ca Bogdan intentioneaza sa continue povestea si sa faca un mod dupa ea e mai important decat "criteriile" dupa care stabilesti tu ca trebuia sau nu sa participe la concurs.
A spus că vrea să îl transpună într-un mod, atât. Eu mi-am spus părerea după concurs, aşa cum ai zis şi tu. Dacă'l punea în colţul creaţiei, sau făcea un nou thread în secţiunea de Modding, în care să spună că vrea să facă un mod după acea poveste, îmi dădeam părerea direct despre ea.
Cu asta sper că am clarificat situaţia. Dacă spui că e o discuţie inutilă, să nu o mai continuăm, pentru că întradevăr aşa este. What
De fapt ce nu-ti convine in toata chestia asta? E clar ca ceva te irita dar nu inteleg ce anume.
Voiai sa castigi tu concursul? Nu-ti place povestea lui Bogdan? Nu-ti place poezia lui Bogdan? Esti invidios pe ideile lui? Te enerveaza ca a luat mai multe voturi decat tine cu povestea lui neterminata? Te deranjeaza ca n-a postat in coltul creatiei? Sau in coltul artistic? Nu-ti convine ca a scris in engleza? Nu-ti place ca a lungit-o prea mult dar n-a terminat-o?
Si intrebarea suprema: Chiar crezi ca se oftica? Haha
Mi-ar placea sa incheiem discutia asta odata cu raspunsul tau.Grin
Haha Nici nu pot emite pretenţii la câştigarea concursului ăsta. Poezia mea a fost praf, dar eu n-am cerut păreri, pentru că ştiu că pot mult mai mult, iar asta a fost făcută mai mult degeaba.
Nu am deasemenea nici o invidie pe ceva creativ. Mi-am spus părerea acolo, după mine ar merita locul 2, chiar dacă nu s-a încadrat în tema probei.
Spuneam la început că a prea lungit-o pentru că a pus accent mult pe acel personaj, fără să ştiu că e doar o introducere..
Şi răspunsul la întrebarea supremă...Haha
Dacă a spus că nu se oftică, păi îl cred. Dar eu cel puţin în viaţa mea de zi-cu-zi consider aceste comentarii la adresa unei păreri, o oftică. Treaba voastră cum o numiţi.
Ai spus că o încheiem după răspunsul ăsta, deci, cu siguranţă nu va mai urma un alt post de'al meu în legătură cu asta.
(01-16-2013, 02:15 PM)old nick Wrote: [ -> ]A cerut pareri despre povestea in sine pentru ca ar vrea s-o dezvolte in afara concursului

Nu a cerut pareri despre povestea in sine pentru ca ar vrea s-o dezvolte in afara concursului, ci a cerut pareri care sa-l lamureasca ce nu a facut bine de nu a reusit sa castige proba.
(01-16-2013, 04:17 PM)Kristi Wrote: [ -> ]Nu a cerut pareri despre povestea in sine pentru ca ar vrea s-o dezvolte in afara concursului, ci a cerut pareri care sa-l lamureasca ce nu a facut bine de nu a reusit sa castige proba.

Inseamna ca n-am inteles eu bine, desi nu cred ca Bogdan voia neaparat sa castige proba aia, cu toate ca eu sunt convins ca ar fi meritat.Haha
Dezgust, simt.
Da cine a castigat?