World of Gothic - Forum

Full Version: Discutii Zilnice #8
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Nu e deloc exclus, Warhell. Eu unul am incredere in Faby si Maladiq. Sa nu uitam ca Faby a infiintat worldofgamesul.
Bine Terente, dacă tu crezi că acest parteneriat va ajuta comunitatea noastră, atunci eu am încredere în tine, dar cu siguranţă nu am în Maladiq.
Apropo, vorbeati de nu stiu ce post al lui Maladiq...nu postati careva un link.
(11-24-2012, 10:53 PM)Zamolxis1 Wrote: [ -> ]Apropo, vorbeati de nu stiu ce post al lui Maladiq...nu postati careva un link.

Threadul nu mai exista. Pentru a elucida misterul, Maladiq a postat o poezie deochiata pentru a vedea cum reactioneaza lumea de pe wog. (motiv pe care mi l-a spus)
Tipic...a mai deschis o data un subiect aiurea, cu homosexualitatea parca. Cel mai aiurea din cate s-au pomenit pe forumul asta.
(11-24-2012, 11:18 PM)Terente Wrote: [ -> ]Threadul nu mai exista. Pentru a elucida misterul, Maladiq a postat o poezie deochiata pentru a vedea cum reactioneaza lumea de pe wog. (motiv pe care mi l-a spus)

De fapt a postat in bataie de joc, pentru ca isi permite. La asta ma refeream cand vorbeam despre "notorietate". Daca ar posta toti userii porcarii tot pentru a testa reactia "lumii" ar fi foarte interesant, nu-i asa?
Cred ca Maladiq merita titlul de userul lunii, pentru intelepciunea cu care testeaza "reactii" sub blanda ocrotire a lui Terente. Nu stiu daca ar trebui sa ma bufneasca rasul sau sa borasc...
Old nick, daca cineva si-a dat silinta pentru buna pastrare a acestui forum eu cred ca Terente a fost acela.
(11-24-2012, 11:57 PM)old nick Wrote: [ -> ]Cred ca Maladiq merita titlul de userul lunii, pentru intelepciunea cu care testeaza "reactii" sub blanda ocrotire a lui Terente. Nu stiu daca ar trebui sa ma bufneasca rasul sau sa borasc...

Maladiq a fost pedepsit pentru ce a facut si threadul i-a fost sters in ziua in care a fost creat. Regulamentul a fost aplicat. Nu stiu care este nelamurirea aici. Daca voi ca useri aveti amintiri neplacute un alt user, nu va legati de persoane ca mine, Kristi, Carnage sau Roby, aducandu-ne pe noi vinovati ca membri ai staffului.
(11-25-2012, 12:07 AM)Terente Wrote: [ -> ]Maladiq a fost pedepsit pentru ce a facut si threadul i-a fost sters in ziua in care a fost creat. Regulamentul a fost aplicat. Nu stiu care este nelamurirea aici. Daca voi ca useri aveti amintiri neplacute un alt user, nu va legati de persoane ca mine, Kristi, Carnage sau Roby, aducandu-ne pe noi vinovati ca membrii ai staffului.

Care e "pedeapsa" pentru zeflemea? Parteneriatul si increderea despre care vorbesti? Ce amestec au in discutia asta "amintirile neplacute"? Daca posta ceva interesant eram primul care il lauda. Dar a postat in bataie de joc si n-ati comentat nimic despre asta, in timp ce pe flacaul ala l-ati facut praf pentru "limbaj" si "gramatica", asa ca nu va mai umflati in pene de ingeri, membri ai staffului. Auzi, "pedepsit"...Acum chiar ma bufneste rasul. Haha
Warnul este singura metoda prin care stafful WorldofGothic România poate sancţiona, conform regulamentului, userii care nu-l respectă. Nu folosim alte metode şi nici nu vom folosi.

Personal, nu văd legătura pe care o faci între faptul că eu m-aş înţelege bine cu Maladiq. E alegerea mea, care nu aduce nici un lucru negativ forumului nostru, ci poate aduce lucruri bune.