World of Gothic - Forum

Full Version: Discutii Zilnice #8
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(01-16-2013, 06:23 PM)Bogdan Wrote: [ -> ]Dezgust, simt.

Cred ca e normal sa simti asa. Eu nu am vazut in povestea ta o lucrare pentru un concurs, am vazut o idee interesanta care merita continuata indiferent de parerea celorlalti si sper s-o continui pentru placerea ta. Pentru ca asta e scopul principal aici, sa facem lucruri care ne plac, in rest are grija viata reala sa ne ofere destule chestii neplacute.
Quote:Thanks, asta si vreau sa fac. Cum spuneam si in celalalt topic, poate ar merge transpusa povestea odata terminata intr-un mod. Ma gandesc ca nu ar fi extraordinar de dificil de facut din moment ce mediul inconjurator nu ar primi modificari evidente. Orasul orcilor, si in general partea lor de colonie, ar trebui dezvoltata, in rest insa s-ar pastra tot asa cum e acum (vorbesc de primul joc). Ar fi de lucru doar pe partea de quest-uri si poveste.
Sincer chiar asta am vrut sa recomand...
Oameni buni, ma uimiti din ce in ce mai mult si intr-un fel prost. Chiar trebuia sa faceti porcaria aia...acum ma simt prost ca am facut acest concurs, ma gandeam ca va fi ceva in care toti isi vor prezenta frumos creatiile si va fi o veselie intre participanti, urmata de respect si cat de cat bun simt. Dar intotdeauna ce e frumos e calcat in picioare...totusi o voi duce pana la capat pentru unii participanti. Daca la inceputul anului am fost dezamagit de userii de pe forum acum a inceput un mic sentiment de dezgust. Chiar nu va puteti abtine...puteati sa va rezolvati problemele prin functia de pm...asa cum mi le-am rezolvat eu in ultimul timp cu cei de aici, fie ca am incetat o cearta sau am discutat ceva. Chiar nu cred ca aceste ultime 3 pagini de posturi isi au loc pe un forum ca acesta, e o mizerie...singuru lucru care mi-a adus un zambet pe buze a fost acea chestie cu modul dupa poveste.
@Warhell: ceea ce a creat Bogdan e mai mult decat incadrat in concurs. A indeplinit ambele teme...nu v-am cerut strict sa alegeti povestire sau poezie, strict a fost sa va alegeti intre cele doua teme, colonia fara bariera si lumea gothic fara nameless. El a facut mai mult decat i-am cerut. Iar tema poeziei e chiar foarte faina. Dupa ce am rumegat putin si dupa ce am asociat povestea cu modul m-am prins ca suna chiar mai bine in engleza.
Cea mai mare greseala am facut-o ca i-am lasat pe ceilalti sa voteze, cel mai bine era un juriu. Dar lasam asa. Din ce am vazut proba de departajare nu mai isi are rostul asa ca voi declara castigatorii. Nu ma mai incurc.

E ultima data cand mai pun suflet cand fac ceva pe acest forum. A zis bine Terente, a pune suflet intr-un proiect pe forumul asta nu e altceva decat nervi...pentru ca intotdeauna vor reusi altii sa iti strice totul.
(01-16-2013, 07:42 PM)Zamolxis1 Wrote: [ -> ]E ultima data cand mai pun suflet cand fac ceva pe acest forum. A zis bine Terente, a pune suflet intr-un proiect pe forumul asta nu e altceva decat nervi...pentru ca intotdeauna vor reusi altii sa iti strice totul.

Nu poti sa zici ca nu ai fost avertizatTongue.
Nu dar imi place...am pus suflet in acel rpg, care nu e terminat si care cel mai probabil nu va fi terminat niciodata( sa vedem dupa ce trec examenelte). L-am repornit, m-am zbatut, degeaba, 3 zile a durat dupa un apel catre useri dupa vreo 3 posturi in coltul meu si dupa tot felul de mijloace indirecte prin care sa ii fac pe ceilalti sa posteze. Dupa 3 zile am mai postat eu de vreo 2 ori si Warhell, dupa aceea a trebuit sa il inchid ca pur si simplu statea degeaba acolo.
Am pus suflet, au calcat toti in picioare epicul si tot ce am incercat sa fac...ramane de vazut mai departe. M-am suparat, am fost dezamagit, dar mi-a trecut. Acum cu concursul in loc sa fie o atmosfera de armonie intre participanti, un nenorocit de respect reciproc atata cer. Sunt discutii si mizerii. Acum vad ca au trecut. Inca odata simt ca imi calca cineva pe picioare ceva frumos ce am incercat sa fac.
Dar nu, nu mai pun suflet, gata. Terente m-a avertizat, nu am tinut cont, exact asta am patit. Old nick m-a avertizat si mi-a spus motivul lui pentru care nu merita sa faci ceva colectiv...am trecut peste el si in ca voi incerca sa trec fiindca vreau sa infrumusetez atmosfera pe aici...pana cand ma enervez si pun piciorul pe frana.
Nu am facut mare lucru, iar cerintele mele nu sunt mari...macar atata bunavointa sa aveti si sa va certati folosind acea functie de pm.
E ultimul post pe tema asta. Nu are rost discutia.
Am spus de mai multe ori. "Bine, aşa e."
Cu ce sunt devină că s-a avut chef de scandal? Am şters ce era de şters din topicul probei, iar această discuţie cu old nick a fost un schimb de opinii, nu mai exagera şi tu degeaba.
Oricum, mă retrag din competiţie, e mai bine aşa. Smile
Eu nu am facut altceva decat sa sustin lucrarea lui Bogdan pe toate "fronturile" pentru ca am considerat ca e deosebita. Nu sunt de acord cu teoria conform careia nu trebuie pus suflet in ceea ce facem, asta ne-ar determina sa ne afundam in nepasarea mediocritatii cotidiene de care eu incerc cu disperare sa fug, de-aia ma refugiez pe unde pot, inclusiv aici sperand sa dezvolt idei sau proiecte care ma fac sa ma simt bine, chiar daca altii mi le-ar putea strica. Daca imi place ce fac n-am nevoie de sustinerea nimanui, mai ales fiindca nu poti sa impui nimanui sa-ti sustina ideile.
(01-16-2013, 08:27 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Ba nu, e prietenul meu!

Asta ar trebui sa fie ceva amuzant sau cum? Ca nu pricep.What
Ai citit a doua pagină? Grin
(01-16-2013, 08:33 PM)old nick Wrote: [ -> ]
(01-16-2013, 08:27 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Ba nu, e prietenul meu!

Asta ar trebui sa fie ceva amuzant sau cum? Ca nu pricep.What

E de la tine, doar tu nu intelegi.***1