World of Gothic - Forum

Full Version: Discutii Zilnice #8
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(01-16-2013, 09:32 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Dacă se exagerează, fi sigur că să recurg şi la altceva.
Cred că am fost mult prea blând, mai ales cu Beowulf.

Inca albastrul tau nu are valoare pentru useri.. mai albastreste-l ca sa se vada. Altfel devine roz.
Pfaaaai,ce ai fost si ce-ai ajuns bastane!Jos palaria !
(01-16-2013, 09:43 PM)Ducipal Wrote: [ -> ]Pfaaaai,ce ai fost si ce-ai ajuns bastane!Jos palaria !

"Pfaaaai" ... mai lasă-mă cu ăstea!
Scuze sefule,rog iertare daca te-am deranjat.

Flaming-ul, trolling-ul, offtopicul nu sunt acceptate.
Warn 10%
Despre ce vorbiti aici? Oi fi eu idiot asa cum sugereaza Robi, dar orice dobitoc care citeste discutiile alea isi da seama ca majoritatea userilor radeau de Iustin, nu impreuna cu el.
Respectul "albastrelii" se castiga, nu se impune, pentru ca nu suntem in evul mediu. In prima secunda cand am simtit nevoia sa impun ceva din postura aia am preferat sa renunt si am facut asta de 2 ori, desi ma consideram perfect motivat sa-mi impun punctul de vedere. Asadar as prefera sa respect un moderator pentru conduita lui exemplara decat sa-l ocolesc pentru ca nu-si mai incape in pielea de mare grangure virtual. Sper ca Warhell sa nu urmeze sfatul lui Terente, desi e liber s-o faca, bineanteles.
Old nick, eu unul m-am săturat de certurile ăstea, ce să mai zic de batjocorelile ăstea care apar din ce în ce mai des?
Eu am spus, n-am să folosesc postul de moderator în scopuri proprii şi egoiste. Însă de acum o să aplic regulamentul cu stricteţe.
În schimb, dacă cineva simte că a fost nedreptăţit, îl aştept în PM, deşi în general n-ar trebui să fac asta.
(01-16-2013, 10:07 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Old nick, eu unul m-am săturat de certurile ăstea, ce să mai zic de batjocorelile ăstea care apar din ce în ce mai des?

Foarte bine, aplica regulamentul. Dar incearca sa nu mai aduci in atentia userilor discutii de genul ala. Cum vrei sa te respecte cineva daca folosesti chestiile alea pe post de glume? Aia nu e tot un fel de batjocura? E o linie foarte subtire intre o gluma buna si una proasta, o linie pe care unii n-o vad si nu e vina lor, dar altii se fac ca n-o vad si asta se cheama ipocrizie. Dar nu mai insist nici pe tema asta ca sa dauneze activitatii forumului. Ai fost cel putin neinspirat sa pui linkul ala aici si dupa aia sa-i dai warn lui Ducipal. Cu chestia asta n-ai castigat respectul meu si cred ca nici pe-al lui, dar inca o data zic, esti liber sa procedezi cum crezi de cuviinta.
N-am avut nici o intenţie de a-l insulta pe Iustin. Vroiam să ne aducem aminte de vremurile bune ale forumului .. în care lumea glumea, nu se certa. Am încercat de câteva ori să-l readuc pe Iustin pe forum. A mai intrat, dar rar şi puţin, am încercat şi cu Edg deasemenea, care a intrat de câteva ori zilele ăstea, dar BAC-ul e mult mai important decât nişte biţi .. totuşi. Smile
Iar în cazul lui Ducipal. Asta nu e prima şi cu siguranţă nici ultima dată când vorbeşte în batere de joc şi înjură de bună voie. Trebuiau luate măsuri cu mult timp în urmă, dar aici s-a mers pe sistemul de prietenii, din păcate.
(01-16-2013, 10:30 PM)old nick Wrote: [ -> ]Concret, ce-am spus atat de devastator incat am spulberat....monotonia forumului?Haha

Faptul ca inca mai continui sa vorbesti despre aceste incidente si sa pui intrebari e suficient.
Poate ca nu intereseaza pe nimeni dar stiti ce cred eu?
Cred ca Iustin a inteles pana la urma batjocura de care a avut parte aici pe vremea cand era mai... naiv, sa spunem. Pentru ca a fost batjocura din partea multora, oricine isi poate da seama de asta. Poate ca de-aia nici nu mai vine pe forum, nu stiu.
Daca nu l-ai taxat pe Ducipal atunci cand merita si il taxezi aiurea nu cred ca procedezi corect, suna a rafuiala ca in situatia dintre tine si Robi, aminteste-ti. Daca voiai sa evoci vremurile bune ale forumului puteai sa gasesti ceva mai interesant. Sau n-ai gasit ceva mai interesant, stiu eu?