World of Gothic - Forum

Full Version: Discutii Zilnice #8
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Lol, ca la usa cortului. Evident, orice spun eu e din start o injurie adusa altora, iar aparitia posturilor pe un topic e ca o flegma in fata.

Warhell I don't even.
E doar un inceput de poveste care se poate concretiza in ceva foarte frumos. In plus, felul in care e "redactat" dovedeste straduinta aceea despre care vorbeam si pe care eu n-o observ prea des.
Mie mi-a placut ce-a scris Bogdan, cu toate ca nu e un text literar, e doar un fragment dintr-un viitor text literar, putea sa scrie si in chineza, google translate is there for us. Eu am parodiat povestea jocului si am schimbat sfarsitul, doar atat, in schimb el a creat ceva, nu a modificat ceva... Ar trebui ca el si Terente sa primeasca amandoi punctaj maxim, apoi eu si roby pe locul 2, nu prea vad cu ce e mai buna a lui decat a mea.. Da' nu ma doare nicaieri daca iau 0 puncte sau 10, a fost distractiv sa scriu ce am scris si a fost placut sa citesc compunerile celelalte.
Warhell, ca moderator, n-ai mai avea in mod normal voie sa instigi si mai degraba ar trebui sa cauti solutii de rezolvare.. o parere umila.
(01-16-2013, 12:05 AM)Terente Wrote: [ -> ]Warhell, ca moderator, n-ai mai avea in mod normal voie sa instigi si mai degraba ar trebui sa cauti solutii de rezolvare.. o parere umila.

Old habits die hard.
(01-16-2013, 12:05 AM)Terente Wrote: [ -> ]Warhell, ca moderator, n-ai mai avea in mod normal voie sa instigi si mai degraba ar trebui sa cauti solutii de rezolvare.. o parere umila.

Consider că nu sunt devină pentru faptul că Bogdan cere păreri, iar apoi începe să comenteze de parcă el e cel mai bun. De acum, n-am să îmi mai exprim nici o părere în faţa lui.
Tema era clară, o poveste sau o poezie, el a pus o introducere .. merită să câştige? What
Iar tu, Beowulf, termină cu toate provocările ăstea!
(01-16-2013, 11:47 AM)Warhell Wrote: [ -> ]Tema era clară, o poveste sau o poezie, el a pus o introducere .. merită să câştige? What

Castigatorul nu e stabilit de numarul de voturi? Daca e egalitate se joaca in prelungiri pentru departajare si gata. Nu cred ca scopul principal al lui Bogdan ar fi castigarea probei. El incearca sa faca altceva si poate ar fi curios sa vada daca incercarea lui merita osteneala. Deocamdata nu l-a convins nimeni ca ar merita.
Păi atunci, cu tot respectul, de ce a participat cu aia? Avem un colţ al creaţiei unde ar fi putut posta.
(01-16-2013, 12:27 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Păi atunci, cu tot respectul, de ce a participat cu aia?

A participat cu ce-a avut si eu l-am votat pentru ca mi-a placut. Vad ca oricum nu castiga el, judecand dupa rezultatele votarii.
Intre noi fie vorba, daca tot vorbesti despre respect, "altii" de ce au participat cu "alea"? Prefer sa citesc un fragment de poveste scris ingrijit si intr-o maniera eleganta si serioasa decat sa citesc... alte chestii. Ca sa fiu sincer pana la capat, dupa cum spuneam, in afara de "lucrarile" lui Bogdan si Terente, celelalte "creatii" nu sunt nici pe departe povesti sau poezii, sunt niste improvizatii neserioase, ca sa nu zic mai mult. Si daca lasi de-o parte inceputul de poveste care nu s-ar incadra in cerintele concursului ramane poezia care e cu cateva clase peste chestiile celelalte. Bogdan a fost singurul care a participat si cu o poezie si cu un inceput de poveste in timp ce restul abia s-au descurcat cu una dintre ele.
Am inteles ca nu are toata lumea stofa de scriitor dar macar sa-si vada fiecare lungul nasului inainte sa comenteze aiurea munca altuia. Comparati-va fiecare in parte creatia personala cu cea a lui Bogdan si vorbiti dupa aceea.
Bine, aşa este. Încheiem subiectul pentru că nu îşi are rostul. Stricăm concursul pentru o neînţelegere...