World of Gothic - Forum

Full Version: Discutii Zilnice #8
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Tarziu dar. Imi pare rau de Sergiu Nicolaescu. Mai ales Pistruiatul. A fost aseara. O capodopera a sa.
(01-04-2013, 02:38 PM)Hegan Wrote: [ -> ]
(01-04-2013, 01:32 AM)Altair xD Wrote: [ -> ]Vrei atentie Robi?
Da.... Robi doar aia vrea atentie.What ai gandit mult si apoi ai postat.

Da?
Da......Rolleye
Pe zi ce trece sunt tot mai dezamagit de forum. Dar intr-un fel acea traducere, si interesul daca nu a tuturor macar a cativa dintre oameni imi mai ridica sperantele.
sunt curios ce succes o sa aduca traducerea asta ... aproape toti membri sunt focusati pe traducere sper doar ca o sa fie rasplatit forumul pentru traducere si o sa mai vina useri pentru proiectele noastre
(01-04-2013, 09:07 PM)Terente Wrote: [ -> ]... cei ce o rasarit ca din senin din pamant.. Ca sa dau si nume, Altair ca o fantoma ce a rasarit din nimic si reproseaza anumite lucruri, nefiind intrebat.

2. Traducerea se face cu cearta.. ce e asta? Nici macar o contrazicere n-are trebui sa existe.. la Gothic 3 n-a fost si aici Carnage are toate meritele. Am fost 4-5 coordonatori care n-am reusit sa tinem ordinea la locul ei. Acum lucrurile parca sunt impuse si asta duce la cearta.

Ma bucur ca spui lucrurilor pe nume.
In chestiunea cu Altair n-am vrut sa ma bag pentru ca mi s-a parut neimportanta, dar chestiunea cu traducerea trebuia pusa la punct. Consider ca Warhell trebuie sa mobilizeze traducatorii explicandu-le exact ce au de facut si implicandu-se mai mult in toate procedurile pe care le implica coordonarea, fara sa se supere cand il trage cineva de maneca (adica eu).Grin
atunci cand old nick si warhell se cearta
Show Content
Haha.
@Old nick: Abea ce au trecut sărbătorile ... după cum spuneam, sper că din 5 lumea să se pună cât de cât pe treabă.
(01-04-2013, 11:45 PM)Warhell Wrote: [ -> ]@Old nick: Abea ce au trecut sărbătorile ... după cum spuneam, sper că din 5 lumea să se pună cât de cât pe treabă.

In toata discutia m-au deranjat doua aspecte:
1. Daca stricai liniile lui Zamo era vina ta si ar fi trebuit sa ti-o asumi, nu sa dai vina pe el.
2. Trebuia sa intelegi ca te ajut sa-ti faci treaba, dar ti-a convenit s-o fac eu fara sa incerci sa te descurci singur.
Discutia e incheiata si Beo poate sa ia o pauza.Haha