World of Gothic - Forum

Full Version: Discutii Zilnice #8
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
De ce n-ar îndrăzni? Ambele tabere au bombe nucleare.
Poate pentru ca nimeni nu vrea sa joace Fallout in viata reala, lol.
'om vedea.
M-am gândit puţin şi cred că cel mai bine pentru mine, şi pentru forum, e să ţin sub-forumul Non-Gothic ascuns.
Tentaţia e mult prea mare, şi într-un final am s-o dau în bară.
Pe mine ma tine in momentul asta sa fac pariu cu voi, ca nu se va intampla nimic cu SUA...ca astea sunt tot felul de vrajeli ca sa aiba si ei cu ce isi face stiriile. Inafara de faza cu fasia gaza. Si pun pariu ca nu va mai exista un al 3 lea razboi mondial, nu asa de repede. La faza cu SUA am dscutat cu cineva proaspat venit si a spus ca astea sunt numai niste amplificari ale mass media.
N-am mai luat bataie ca cea de azi de cand mama m-a facut... O fata a mintit 3 baieti ca i-am vorbit urat, astia vroiau sa ma bata si unu' dintre ei a zis sa ma bat pe rand cu ei, care cade primu pierde, eu sunt mai smardoi asa de fel si le am cu bataia, ma bat cu primul, nu dau detalii, doar ca nu a reusit sa ma atinga, apoi cand sa ma bat cu al doilea, cateva lovituri si baiatu' da semne ca nu mai poate, apoi sar ceilalti doi pe mine si ma pun la pamant.... Ma dor coastele de nu stiu ce-i cu mine, m-am dat cu capul de bordura, noroc ca mai aveam un prieten cu mine ca i-am incins urat de tot dupa.
^
(11-22-2012, 10:16 PM)Ionutzel Wrote: [ -> ]N-am mai luat bataie ca cea de azi de cand mama m-a facut... O fata a mintit 3 baieti ca i-am vorbit urat, astia vroiau sa ma bata si unu' dintre ei a zis sa ma bat pe rand cu ei, care cade primu pierde, eu sunt mai smardoi asa de fel si le am cu bataia, ma bat cu primul, nu dau detalii, doar ca nu a reusit sa ma atinga, apoi cand sa ma bat cu al doilea, cateva lovituri si baiatu' da semne ca nu mai poate, apoi sar ceilalti doi pe mine si ma pun la pamant.... Ma dor coastele de nu stiu ce-i cu mine, m-am dat cu capul de bordura, noroc ca mai aveam un prieten cu mine ca i-am incins urat de tot dupa.

[Image: 573232d1323300512-my-first-ball-trainmas...appen.jpeg]
De asta ma feresc eu in general sa nu agat pitipoance...ca deobicei daca o faci, in prima saptamana iti pui o gramada de baieti dubiosi in cap.
Nu s-a intamplat din cauza agatatului... pur si simplu fata aia i-a mintit si atat.
What's that I hear about comebacks? Via FaceBook.