World of Gothic - Forum

Full Version: Discutii Zilnice #8
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(11-25-2012, 12:30 AM)Terente Wrote: [ -> ]Warnul este singura metoda prin care stafful WorldofGothic România poate sancţiona, conform regulamentului, userii care nu-l respectă. Nu folosim alte metode şi nici nu vom folosi.

Nu stiu cine v-a facut regulamentul, dar vi l-a facut foarte prost.

(11-25-2012, 12:30 AM)Terente Wrote: [ -> ]Personal, nu văd legătura pe care o faci între faptul că eu m-aş înţelege bine cu Maladiq. E alegerea mea, care nu aduce nici un lucru negativ forumului nostru, ci poate aduce lucruri bune.

"Semeni vant, culegi furtuna". "Poezia" lui Maladiq e de departe cel mai negativ lucru pe care l-am vazut pana acum pe forumul asta. Asa ca nu mai am nimic de comentat. Sper sa va bucurati de "rodul" frumos mirositor al eventualei "colaborari la nivel inalt".
Desi ar fi mult mai frumos sa terminati modul si traducerea, dar de ce dracu' nu-mi vad eu de treburile mele?Haha
(11-25-2012, 12:47 AM)old nick Wrote: [ -> ]Nu stiu cine v-a facut regulamentul, dar vi l-a facut foarte prost.

Radu l-a făcut şi acesta a fost tot updatat cu vremea, ajungând în forma asta. Mie mi se pare foarte bine făcut. Cât despre proiectele comunităţii, ele au prioritate, bineînteles. Din nou nu văd legătura.

Discuţia asta eu o închei aici pentru că am spus ce am avut de spus.
(11-25-2012, 12:54 AM)Terente Wrote: [ -> ]Radu l-a făcut şi acesta a fost tot updatat cu vremea, ajungând în forma asta. Mie mi se pare foarte bine făcut. Cât despre proiectele comunităţii, ele au prioritate, bineînteles. Din nou nu văd legătura.

Discuţia asta eu o închei aici pentru că am spus ce am avut de spus.

Mi s-a parut cel putin ciudat ca eu am primit un "apel la bun simt" pentru niste "emanatii" mult mai voalate decat cele din "poezia" evocata mai devreme, al carei autor se bucura de aprecieri. Corect ar fi fost sa-l "sapuneasca" cineva pentru porcaria nesimtita pe care a postat-o, nicidecum sa-l scuze pe motive psihologice si sa-i dea un warn din acelasi material cu poezia respectiva.
Am vazut ce inseamna "prioritate" cand vine vorba despre proiectele comunitatii si in cazul de fata cuvantul nu are nicio legatura cu semnificatia cunoscuta, d-aia nu vezi legatura.
Considera ca tot ce am postat aici e un test pentru a vedea reactia userilor, motiv pe care ti l-am spus, elucidand astfel misterul.Haha
Si eu inchei discutia pentru ca am spus ce am avut de spus.
@useri:
Voi simtiti venirea sarbatorilor de iarna? Eu parca incep sa o simt.
ooo daaa simt simtt ,imi iau comp nou acum de iarna =,= nu mai ies 5 luni din casa pana nu termin toata seria assassins creed ,risen si the witcher si desigur skyrim
As vrea sincer sa vad poezia aia. Terente, da-mi te rog un PM cu numele.



Just Japan.
Sad( Mai am de vazut inca 3 episoade din House MD si pe urma serialul se va termina pentru mine... Cine i-o pus sa faca numai 8 sezoane? Haha Sad(
(11-27-2012, 06:32 PM)Kristi Wrote: [ -> ]Sad( Mai am de vazut inca 3 episoade din House MD si pe urma serialul se va termina pentru mine... Cine i-o pus sa faca numai 8 sezoane? Haha Sad(

3 episoade + special swan song. Uita-te si la asta ca e chiar interesant. Grin

Smile Uneori trebuie sa te opresti pentru a ramane cel mai bun. 8 sezoane care mentin House MD in cel mai bun serial realizat vreodata.
(11-27-2012, 06:51 PM)Terente Wrote: [ -> ]House MD in cel mai bun serial realizat vreodata.

impreuna cu game of thrones , breaking bad si dexter
Show Content