World of Gothic - Forum

Full Version: Discutii Zilnice #8
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Poftim? Şi mă rog cum vroiai să fi luat măsuri când mă jignea şi mă făcea în toate felurile lui dezgustătoare. Dădeam report, dar nu se lua măsuri.
Fără griji, mai mult de un warn de 10% nu aveam de gând să îi dau, dar dacă el preferă să jignească, ei bine, nu mai stau la discuţii.
(01-16-2013, 10:43 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Fără griji, mai mult de un warn de 10% nu aveam de gând să îi dau, dar dacă el preferă să jignească, ei bine, nu mai stau la discuţii.

Cu ce te-a jignit acum cand i-ai dat warn?
Prin "dacă el preferă să jignească' m-am referit la ban.
Motivul warn-ului îl ai în postul său.
(01-16-2013, 10:57 PM)old nick Wrote: [ -> ]Cu ce te-a jignit acum cand i-ai dat warn?

Te rog sa ma ierti ca am avut obraznicia sa-i sterg postul inainte de a-l citi tu. Oare unde mi-a fost capul...
(01-16-2013, 11:13 PM)Kristi Wrote: [ -> ]Te rog sa ma ierti ca am avut obraznicia sa-i sterg postul inainte de a-l citi tu. Oare unde mi-a fost capul...

Avertismentul e intr-o postare care nu contine nicio jignire, de-aia intrebam. Chiar e necesar sa-mi raspunzi pe tonul asta? Asta nu e tot un fel de batjocura sau pentru staff nu e valabil regulamentul?
Îţi vorbim pe tonul ăsta pentru că, cel puţin eu unul m-am săturat să mă repet, nu ştiu de Kristi, dar eu m-am săturat să mă repet în fiecare zi din nou şi din nou şi din nou.
Tu chiar nu vezi că warn'ul l-am dat pentru TOTAL ALTCEVA?!!?!?!
Banul a fost dat pentru postul jignitor!
Acum o jumate de oră trebuia să fiu în pat, dar nu..trebuie să stau să aici şi să mă repet.
Eu intrebasem de warn, nu de ban si nu-mi place tonul pe care-mi vorbiti cand vorbiti aiurea. Pot si eu sa scriu cu majuscule ca sa intelegeti ce intreb:
PENTRU CE I-AI DAT WARN?
Pentru trolling, flamming sau off topic? Dar nu mai e nevoie sa raspundeti. Va las sa va amuzati pe seama lui Iustin. Simt ceva asemanator cu tristetea lui Terente si cu dezgustul lui Bogdan.
ducati-va ma si culcati-va
Interesant, off topic in discutii zilnice, si cum e off topicul asta? Discutii anuale?
Mie imi place cum vorbiti toti de vremurile bune ale forumului si alea alea cand o parte nici macar n-au fost activi pe atunci.Am fost activ pe forumul(mai putin din ultimul timp,pentru ca a devenit total neinteresant) asta inca de pe vremea cand a aparut,si inca se numea www.worldofgothic.org. Useri erau total diferiti de cei de acum dar sa nu credeti ca atunci nu erau discuti mai aprinse(gen ca si aceasta de acuma) intre ei,dar de fiecare data trecea si devenea o amintire,cum o sa se intample si cu aceasta de exemplu.Asa ca va rog,numai aduceti in discutie,"vremurile de fericire/glorie/etc." ale forumului.Daca chiar vroiati sa fie armonie,fiecare "lasa de la el",s-o spun asa,si certurile se dizolvau,iar toti erau "prieteni".Dar ceea ce observ eu aici e ca aproape fiecare incearca sa arate ca punctul sau de vedere e corect si ca ceilalti nu stiu nimic or smth.Oricum,puteti acuma sa incepeti sa ma injurati,jigniti,"cine esti tu sa spui asta",etc.

P.S.: Imi plac trenurile.