World of Gothic - Forum

Full Version: Religion Thread
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Exista dovezi istorice si stiintifice pentru toate cele 3 "evenimente" pe care le-ai amintit. Faptul ca nimeni nu a reusit sa arate lumii ca Biblia e doar o carte, normal ca imi mareste credinta, dar asta nu e singurul motiv.
(02-10-2012, 04:52 PM)Kristi Wrote: [ -> ]Exista dovezi istorice si stiintifice pentru toate cele 3 "evenimente" pe care le-ai amintit.

Unde pot fi gasite dovezile?
1. Sarpele acela ori era posedat/controlat de Satana, ori Satana s-a transformat in el. Si da, din moment ce cred ca un Creator a creat universul din nimic, sa contolezi un sarpe nu e prea dificil, nu?
2. Exista fooarte multe dovezi istorice in afara Bibliei care arata ca a existat un anume Isus care a fost rastignit si apoi a inviat. Cauta pe net (cauta in engleza ca sa obtii mai multe rezultate bune) si o sa vezi. Sincer nu prea am chef sa mai fac un eseu de 172 de pagini in care sa-ti arat toate dovezile pe care le gasesc cu provire le invierea lui Isus, pt ca ma gandesc ca nu o sa imi raspunda nimeni, la fel cum s-a intamplat cu intrebarile (alea pentru evolutionisti) pe care zamo mi le-a cerut si apoi nu am mai zis nimic.
3. Poate un om sa traiasa 900 de ani? Astazi cu siguranta ca nu, dar inainte de potop se putea. Atmosfera de atunci era extrem de diferita de cea de acum. Nu imi amintesc prea bine dar cred ca am citit undeva ca s-au gasit niste "bule de aer" in niste roci in care erau si oase de dinozaur, si comozitia aerului din acea "bula de aer" e foarte diferita de cea de acum. Daca te intereseaza mai multe despre cum ar putea compozitia aerului atmosferic sa influenteze viata oamenilor, animalelor si plantelor, sa-mi spui, ca mai am de spus la subiectul asta.
(02-10-2012, 04:41 PM)old nick Wrote: [ -> ]
(02-10-2012, 12:21 AM)Kristi Wrote: [ -> ]Dupa cum am mai zis, eu voi continua sa cred tot ce scrie in biblie atat timp cat nimeni nu poate sa-mi dovedeasca ca e gresita in orice fel.

Adica tu crezi ca un sarpe poate sa vorbeasca? Si un mort sa invieze? Si un om sa traiasca 900 de ani? Si cea mai puternica dovada a existentei unei chestii e imposibilitatea dovedirii inexistentei ei?

Povesti de adormit copii. Smile
(02-10-2012, 05:24 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Povesti de adormit copii. Smile

E interesant faptul ca dai replici din-astea ironice, dar nu esti in stare sa ti o dezbatere calumea cu mine. Tipul romanului prost care trebuie sa comenteze mereu.
Sunt putin confuz. Crezi ca un sarpe poate vorbi, crezi ca un om se poate intoarce din morti dar nu crezi ca un om poate evolua dintr-o piatra. Eu nu cred nici chestia cu sarpele, nici chestia cu piatra. Dar a aparut un element nou pe care nu stiu unde sa-l asez: satana. Recunosc ca nu sunt documentat in domeniul asta. Satana e tot creatia creatorului?
In legatura cu invierea lui Isus nu vreau sa cunosc prea multe detalii istorice, as prefera o singura dovada stiintifica concreta.
Dovezi stiintifice despre sarpele vorbitor exista?
Dovezi stiintifice despre oamenii care au trait o mie de ani exista? E clar ca aerul era mai "curat" si in secolul 20 dar oamenii nu traiau mai mult.



(02-10-2012, 05:29 PM)Kristi Wrote: [ -> ]
(02-10-2012, 05:24 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Povesti de adormit copii. Smile

E interesant faptul ca dai replici din-astea ironice, dar nu esti in stare sa ti o dezbatere calumea cu mine. Tipul romanului prost care trebuie sa comenteze mereu.

Aha. Sunt prost, da..ce face religia si prostia din om Haha. Pocaiti, ce sa le faci. Bine a zis si Zamolxis. Pocaitii is dusi dra....i .

Religia e o chestie stupida, facuta de niste oameni cu ochii prin gura. Cum poti domnule sa crezi asemenea tampenii..religia in sine inseamna o tampenie. Haha Tocmai d-asta nu ma duc eu la biserica. Nu am nici o religie. Cand murim pur si simplu murim. La un moment dat am crezut in reincarnare, dar nici in asta nu mai cred. E la fel de stupid la fel ca religia ta si "Iisus" "MANTUITORUL" Haha.
Continua sa ma faci prost, continua, altceva nu sti, doar esti pocait..
@Kristi, ca vad ca scrie ca esti neoprotestant... Nu aveti icoane si chestii de genul? Sau e altfel? Tot ce stiu eu de protestantism e din Anglia secolului 16.
(02-10-2012, 05:40 PM)Warhell Wrote: [ -> ]religia in sine inseamna o tampenie. Haha

>>

Quote:RELÍGIE, religii, s. f. 1. Sistem de credințe (dogme) și de practici (rituri) privind sentimentul divinității și care îi unește, în aceeași comunitate spirituală și morală, pe toți cei care aderă la acest sistem; totalitatea instituțiilor și organizațiilor corespunzătoare; confesiune, credință. ♦ Fig. Crez, cult. 2. Disciplină predată în școală, având ca scop educarea și instruirea elevilor în spiritul religiei (1) date. – Din fr. religion, lat. religio, -onis, germ. Religion.
"Pocait" inseamna ca te injur? Am si cenzurat mai sus..N-ai cu cine Haha. Mancator de putere. Eu am terminat cu forumul asta.