World of Gothic - Forum

Full Version: Religion Thread
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(10-04-2009, 03:48 PM)Kristi Wrote: [ -> ]Din ce religie/cult faceti parte? Ce opinie aveti despre religie? E folositoare sau nu? Care e parerea voastra referitoare la acest subiect?
Sa imi zic si eu parerea..
Din ce religie fac parte?
Pai catolica, asta doar pentru ca asa a hotarat familia,eram mic si nu puteam decide din ce religie sa fac parte nu?
Ce opinie aveti despre religie?
Nu zic ca nu cred intr-un creator, o fi, sau nu, nu putem sti la momentul de fata, dar acum religia e doar o modalitate de a pacali lumea,poate ca acum e mai mascată treaba. Ce ma face sa cred asta? Pai , cu sute de ani in urma , biserica cerea bani pentru iertarea pacatelor, cu cat plateai mai cu atat ti se iertau mai multe pacate. Nu stiu cum putea lumea sa creada asa ceva. Acum, cum ziceam , e mai mascata treaba, dar tot iti cere o gramada de bani pentru niste servicii care nici macar nu stim daca sunt adevarate sau nu.
Mai detaliez pentru cine e curios..
Astept si intrebari sau critici pentru parerea,mea.
Biserica a dominat Evul Mediu Roby.
(07-25-2012, 02:54 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Biserica a dominat Evul Mediu Roby.
A dominat pentru ca orice se opunea sau contrazicea biblia era omorat...
D-asta Evul Mediu a fost cea mai neagra si mai urata perioada a omenirii...
Biserica ruulz,30 de mii de euro pt a fi preot intr-un amarat de sat,jm3k3ri3!
^Poate fi adevarat... Am un prieten care a dat la teologie si a luat, dar cica era prea multa mafie p'acolo si nu s-a mai bagat in asa ceva.
(04-06-2013, 12:01 AM)Warhell Wrote: [ -> ]Iisus a fost atât de 'incredibil' încât nu a reuşit să capteze atenţia nici măcar a unui singur istoric?

Existenta lui Isus e cu mult mai dovedita decat existenta multor persoane din Antichitate, persoane a caror existenta nu e negata de absolut nimeni (ciudat, nu?). Chestia asta indica dorinta unora de a sustine aceasta minciuna pentru a evita implicatile existentei unei astfel de persoane. ( http://thedevineevidence.com/jesus_history.html )
Nu am spus că Iisus n-a existat. A existat .. însă era un psihopat ce se credea Dumnezeu. Faptele sale au fost supra-estimate din vorbă în vorbă şi aşa s-a ajuns la multe teorii stupide despre el.
Adică .. lasă-mă să înţeleg ... Iisus e propriul său tată? Cred că era beat.
Şi oricum ... singurul motiv pentru care acum vorbim despre el e pentru că Constantin cel mare s-a decis să treagă o privire la cer, ca să vadă o gaură în nori şi nu ştiu ce semne prin coincidenţă ce l-au făcut să aducă creştinitatea în Imperiul Roman.. Ca şi acum, dacă mă duc afară pot vedea o grămadă de coincidenţe .. de la un peşte până la plapumă. Haha
Am întrebat odată pe cineva că unde ajungeau cei din Antichitate ce credeau în zei .. la care el îmi spune că fiecare ajungea la zeul lor pentru că Dumnezeu făcea ca asta să se întâmple.
GATA! Mi-am făcut şi eu un zeu acum care trăieşte în lux şi nu ţine cont de păcate. Acolo am să ajung? Tare-s curios.
Religia a fost mişto când eram mic ... pur şi simplu totul părea incredibil .. ca acum să pară o glumă proastă făcută de evrei pentru bunul lor plac .. bătându-şi joc de întreaga omenire şi ducând lumea în cruciade care aveau motto-ul : Ucide pentru Dumnezeu .... în biblie nu scrie că nu'i bine să ucizi?
Totul e aşa de stupid şi nimic nu se leagă între biblie şi realitate.
Pun pariu că mai puţin de 10% dintre creştini au citit biblia...d'asta e aşa de mare populaţia creştină. Pentru că e prea leneşă să o citească ... dar când o citeşte îşi dă seama că e o harababură totală ca apoi să renunţe la ea.
Păcat că suntem obligaţi să devenim creştini la începutul vieţii.....dacă aş fi putut i-aş fi interzis familiei mele să mă ducă la botez.

Ce spui? Care e mai rău? Satana sau Dumnezeu? Haha
Show Content
(04-06-2013, 10:35 AM)Warhell Wrote: [ -> ]Nu am spus că Iisus n-a existat. A existat .. însă era un psihopat ce se credea Dumnezeu. Faptele sale au fost supra-estimate din vorbă în vorbă şi aşa s-a ajuns la multe teorii stupide despre el.
Adică .. lasă-mă să înţeleg ... Iisus e propriul său tată? Cred că era beat.

Haha sau |(

Esti sigur ca ai citit Biblia? Raspunsul bun ar fi nu, altfel abilitatea ta de a intelege un text scris ar fi pusa in pericol.
am auzit ca are niste povesti frumoase biblia asta ..am sa citesc si eu pe la pe la vreo 60 de ani cand vreau sa imi spal pacatele poate 70 depinde in ce stare o sa fiu