World of Gothic - Forum

Full Version: Religion Thread
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(09-23-2013, 06:45 PM)cornel Wrote: [ -> ]Oricum acum mai exista religie pentru cei cu IQ minimal sau babelor/mosilor creduli ca sa dea banii la biserici pana ajung mai multe biserici decat case si sa isi faca popi vila cu piscina si cu mertzanu'(asa mai pe romaneste) in garaj....
Am la mine in cartier un preot care anul asta are masina noua(audi), isi mai face un etaj, isi remobileaza casa si acu cateva zile vazusem o baba care venea de la biserica cu o traista de rafie si haine din 1990.
Nu inteleg de ce bisericile trebuiesc sa fie poleite cu aur si unii oameni sa moara de foame ?
(09-23-2013, 07:27 PM)Hegan Wrote: [ -> ]Deci si Hitler a avut IQ -50 nu? Parca si el era crestin.

Hitler a folosit religia în mod politic, pentru a prosti populaţia acoperită de evul mediu adus de religie.
La fel ca Napoleon. Smile

@soul: Pentru asta s-a creat religia. Wink
Noua ne-ai spus ca el chiar credea si ai spus ca atunci cand a capitulat a spus ,, De ce nu mai esti cu mine Doamne?''. Parca asta spuneai. Ca era un ,,inger fara aripi''. Si la Napoleon ai putina dreptate ca el a zis ,, Religia e cea ce-l face pe sarac sa nu omoare pe bogat.'' dar si cand a fost incoronat de papa ia smuls coroana din mana a spus ca Dumnezeu nu are legatura cu imperiul lui.
(09-23-2013, 07:36 PM)Hegan Wrote: [ -> ]Noua ne-ai spus ca el chiar credea si ai spus ca atunci cand a capitulat a spus ,, De ce nu mai esti cu mine Doamne?''. Parca asta spuneai. Ca era un ,,inger fara aripi''. Si la Napoleon ai putina dreptate ca el a zis ,, Religia e cea ce-l face pe sarac sa nu omoare pe bogat.'' dar si cand a fost incoronat de papa ia smuls coroana din mana a spus ca Dumnezeu nu are legatura cu imperiul lui.

Despre "De ce nu mai eşti..." nu se poate confirma. Despre 'îngeri fără aripi' .. ce? Nici nu-mi amintesc să fi spus aşa ceva. Haha
Şi chiar dacă am spus, asta nu înseamnă că îl face creştin. Haha
(09-23-2013, 07:22 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Haha E clar. Îmi pierd timpul. Ori te uiţi la filmuleţe, ori încheiem aici. E ceva cât se poate de serios, chiar dacă par doar nişte desene animate.

Nu vreau sa imi pierd timpul uitandu-ma la niste prostiile d-alea. Daca crezi ca vreun desen d-ala contine o idee interesanta, atunci esti liber sa postezi citatul pe forum si voi fi bucuros sa-ti raspund. Nu de alta dar asa iti pot da si eu sute de link-uri, si ma gandesc ca nici tu nu te-ai uita la ele.

(09-23-2013, 07:22 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Şi totuşi, nu mi-ai răspuns la întrebare, deşi încerci să pară că mi-ai răspuns.
CUM A APĂRUT DUMNEZEU?

Am raspuns la intreabarea asta. Nu a aparut niciodata, pentru ca acest cuvant "aparut" implica faptul ca exista o vreme cand El nu exista. Deci, intrebarea ta e formulata gresit.


(09-23-2013, 07:22 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Şi te-ai mai şi contrazis pe lângă asta.
" Prima lege a termodinamicii spune ca materia nu poate fi creata sau distrusa"
Aha, deci creaţionismul iasă din plan. Wink

E interesant ca nu ai raspuns la ce a zis eu mai sus de imposibilitatea unui univers care sa fie existat mereu... asta inseamna ca imi dai dreptate? :>
Iarasi esti ori neatent, ori slab informat, raspuns e foarte simplu, trebuie doar sa fi atent... Materia nu poate fi creata sau distrusa in cazul declararii supranaturalului ca fiind in afara stiinta. Stiinta se ocupa cu lucruri care pot fi observate, sudiate si experimentate? Supranaturalul este exclus automat din punctul de vedere al oamenilor de stiinta umanisti. Si excluzand supranaturalul, materia nu poate fi creata (nimic + nimic = nimic). Incluzand supranaturalul, materia poate fi creata. Cauta pe net cat vrei si nu o sa gasesti niciun ateu/agnostic care se respecta, care sa spuna ca a prima lege a temodinamicii distruce creationismul.


(09-23-2013, 07:22 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Şi culmea, tu crezi într-un criminal ce a omorât copii şi femei din cauza unor evrei. [Citeşte Exodu']

Si tu idolatrizezi un criminal care a omorat copii si femei. O intrebare: e rau sa omori pe cineva?

(09-23-2013, 07:22 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Iehova e foarte interesant să ştii. Buddha şi Zeus nici nu se compară cu el...

Da, e foarte interesant.
Existenta copiilor indica existenta originalului.
Legat de omoratul de copii. Ca un crestin daca iti spun daca cineva pacatuiesti dar mai are sanse sa fie iertat. Si daca in viitor va mai face pacate si nu va mai ajunge in rai. Atunci nu mai bine mori chiar si daca esti copil decat sa stai in iad la nesfarsit?
(09-23-2013, 07:41 PM)Kristi Wrote: [ -> ]
(09-23-2013, 07:22 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Haha E clar. Îmi pierd timpul. Ori te uiţi la filmuleţe, ori încheiem aici. E ceva cât se poate de serios, chiar dacă par doar nişte desene animate.

Nu vreau sa imi pierd timpul uitandu-ma la niste prostiile d-alea. Daca crezi ca vreun desen d-ala contine o idee interesanta, atunci esti liber sa postezi citatul pe forum si voi fi bucuros sa-ti raspund. Nu de alta dar asa iti pot da si eu sute de link-uri, si ma gandesc ca nici tu nu te-ai uita la ele.

Şi exact cum am spus, încheiem discuţia aici. Nici nu mă mai chinui să citesc ce ai mai postat. Dacă nici măcar nu încerci, n-are rost.
E o cauză pierdută.
Ce ziceti de biserica cu draci pe ea ?
(09-23-2013, 07:28 PM)soul of darknes Wrote: [ -> ]Am la mine in cartier un preot care anul asta are masina noua(audi), isi mai face un etaj, isi remobileaza casa si acu cateva zile vazusem o baba care venea de la biserica cu o traista de rafie si haine din 1990.
Nu inteleg de ce bisericile trebuiesc sa fie poleite cu aur si unii oameni sa moara de foame ?

Si ce legatura poate sa aiba asta cu existenta sau inexistenta unui Creator? Chiar nu imi dau seama...
"Preotul" ala nu e un crestin adevarat. Punct.

Ar fi corect sa spun ca Islamul e o religie violenta, daca imi bazez aceasta afirmatie doar pe faptul ca musulmanii sunt oameni violenti, fara ca Coranul sa impinga musulmanii la violenta (bineinteles, Coranul le cere musulmanilor sa fie violenti cu necredinciosii, dar eu am spus contrariul doar pentru a-mi sustine ideea) ? Raspunsul e categoric: Nu! Doar pentru ca unii musulmanii nu inteleg Coranul, ata nu inseamna ca religia lor e violenta, ci inseamna ca acei oamenii sunt violenti. Atat. Nu critica o religie doar pentru ca adeptii ei habar nu au ce inseamna sa fi un bun crestin/musulman.
Ha ha. Tare-s curios ce o să se întâmple cu voi, ăştia cu Iehova, dacă într-un final atunci când muriţi o să vă treziţi printr-o lume Islamistă sau prin poalele lu' cine ştie ce zeu. Haha
Pe mine poate mă mai iartă că n-am crezut în nici unu. Haha

Şi, vorbind serios. Dacă ţi-ai fi dat seama, Soul vorbea despre cum preoţii profită de pe urma religiei. Ceea ce şi este scopul religiei.. Haha
Dacă nu se scotea bani din asta crezi că acum mai exista Iehova? Haha