World of Gothic - Forum

Full Version: Religion Thread
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Neoprotestantii sunt o ramura a protestantiilor, iar de asemenea protestantii sunt o ramura a catolicilor, protestantii sunt apropiati de catolici doar ca nu au icoane sau cruci in biserica, adica nu accepta idoli, iar neoprotestantii sunt pocaitii si ma gandesc ca stii cum e cu pocaitii?
(03-05-2012, 08:37 PM)Killmee Wrote: [ -> ]Ok iti zic eu de ce s-ar chinui sa ne ocupe planeta ... la orice planeta pe care poate exista viata exsita si un strat de ozon care contine in alcatuirea lui AUR si planeta noastra contine mult aur, care au auzit de Anunnaki si despre Nibiru are trebui sa stie cum s-au format bestiile mitologice si cum a fost creat omul si chiar daca nu cred in Dumnezeu cred in ceea ce am citit pentru ca Anunnaki sunt descrisi cum sunt si zeii egiptului antic si aici vine marea intrebare daca n-au existat acesti "zei" cum au reusit egipteni sa contruiasca piramidele care se pot vedea si de pe luna ? avand in vedere ca sunt formate din mai multe "caramizi" sa zicem asa care cantaresc de la 3tone in sus si sunt facute la "bloboc" mai pe babeste ... au avut masini de teren ? au avut o macara sau ceva ? au avut laser sa taie acele "caramizi" incredibil de mari si sa aiba forme identice ? nu cred...


----------------------------------------------------------

http://www.lovendal.net/wp52/anunnaki-ex...-partea-1/

http://forum.ioanistrate.ro/showthread.p...e-Anunnaki

Cititi si vizionati aceste video-uri si exprimati-va parerile ...

Am citit din primul link, dar chestia asta e mai mult o conspiratie, adica se stie ca Pamantul s-ar fi ciocnit cu o alta planeta, iar din aceasta a rezultat doua luni, dupa care doar una a supravietuit, dar asta s-a intamplat acum milioane de ani. Si in plus blocurile acelea de 3 tone erau din calcar, asa ca erau usor de cioplit. Mai ales ca se stie ca egiptenii erau foarte buni in matematica(geometrie), daca niste umanoizi dezvoltati tehnologic le-ar fi construit, atunci constructia lor ar fi durat cativa ani si nu cateva zeci de ani. Deocamdata noi oameni nu am intrat in contact cu vreun fel de astfel de extraterestrii, desi ar fi folositor sa intram in contact cu niste umanoizi pasnici, pentru a putea avansa si noi mai repede nu?Haha...Killme, eu mai degraba as crede in atlantida decat in acesti zei. Macar Atlantida apare in scrierile lui Platon.
Sa-ti dovedesc ca, crestinismul e cea mai buna credinta. Adica la egipteni zei erau faraoni. La chinezi a fost Budda care a fost un scriitor celebru.
Crestinismul este o ramura a iudaismului. Gandeste asa, la egipteni, faraonul era consider zeu si fiu de zeu fiind intermediar intre divinitate si om. La greci, pe primul loc statea omul, dat fiind ca zeii aveau moravuri omenesti, la romani la fel, pana la perioada Dominatului cand Diocletian s-a proclamat domines et deus, adica domnitor si zeu. Apoi a venit iudaismul, care este religia evreilor, din iudaism au pornit doua ramuri(in acea perioada, secte), crestinismul si islamismul. Budismul, infiintat in secolul V-VI i.Hr., de catre Siddhartha, numit si Buddha(Cel Desteptat) propavaduieste faptul ca tot ce este in jurul nostru, inseamna suferinta. Vikingii credeau in zei, si stiau ca toti ajung in Valhalla, Dacii la fel, stiau ca toti ajung la Zamolxis, de aceea plecau la lupta cu zambetul pe buze, iar cel mai bun dintre luptatorii dacii, sau chiar copii acestor luptatori erau aruncati in 3 sulite cu varfurile in sus, si trimisi la Zamolxis.
La precolumbieni(Azteci, Mayasi si Incasi), religia consta in politeism, iar odata iar in fiecare an era sacrificat cel mai bun luptator. Dar inainte sa moara, timp de un an i se implineau toate voile. Sacrificatul era pus pe o masa de piatra, inainte de sacrificiu, i se dadeau cantitati uriase de opium asa ca sa nu simta nimic. Preotul ii desfacea rapid toracele si ii scotea inima, iar sangele mortului era baut de fiecare membru al tribului. Regele si regina trebuiau sa se automutileze in fiecare an pentru a-si arata puterea. Conqistadorii Spanioli, au ramas masca cand au asistat la o astfel de ceremonie, spunand ca acest civilizatii sunt un amestec de modernitate cu primitiv. Si vikingii aveau un cult al bautului de sange.
Ti-am facut o descriere a majoritatii religilor!
Ai omis cateva lucruri la daci..religia lor era politeista, nu credea doar in Zamolxis, ci si in Gebeleizis si Bendis.
(03-07-2012, 06:32 PM)Zamolxis1 Wrote: [ -> ]Am citit din primul link, dar chestia asta e mai mult o conspiratie, adica se stie ca Pamantul s-ar fi ciocnit cu o alta planeta, iar din aceasta a rezultat doua luni, dupa care doar una a supravietuit, dar asta s-a intamplat acum milioane de ani. Si in plus blocurile acelea de 3 tone erau din calcar, asa ca erau usor de cioplit. Mai ales ca se stie ca egiptenii erau foarte buni in matematica(geometrie), daca niste umanoizi dezvoltati tehnologic le-ar fi construit, atunci constructia lor ar fi durat cativa ani si nu cateva zeci de ani. Deocamdata noi oameni nu am intrat in contact cu vreun fel de astfel de extraterestrii, desi ar fi folositor sa intram in contact cu niste umanoizi pasnici, pentru a putea avansa si noi mai repede nu?Haha...Killme, eu mai degraba as crede in atlantida decat in acesti zei. Macar Atlantida apare in scrierile lui Platon.

Maybe or maybe not. Depinde cum gandesti ... si dupa tine Atlantida a fost un oras sau o insula ? Oricum nu stiu ce raspuns o sa dai deci zic eu ... A fost o insula in oceanul indian sau cel putin la aceste teorii s-au ajuns in prezent deoarece in oceanul indian se vede din satelit ceva ce pare a fi o insula destul de mare si oamenii au ajuns sa zica ca e "Atlantida" in fine.
Oricum de unde stii ca nu ar fi posibil ca acesti "umanoizi" veniti de pe planta Nibiru ( care de curand a fost vazuta de catre cei de la NASA, deci nu e disparuta ) sa fie "creatorii" ?

@Killmee: Crezi in teoria evolutiei?

(03-07-2012, 07:12 PM)Killmee Wrote: [ -> ]Oricum de unde stii ca nu ar fi posibil ca acesti "umanoizi" veniti de pe planta Nibiru ( care de curand a fost vazuta de catre cei de la NASA, deci nu e disparuta ) sa fie "creatorii" ?

Asa pot zice si eu: De unde stii ca nu ar fi posibil ca acest univers sa fie creat de un Creator (fie ca e Buddha, sau Allah, sau Dumnezeu ... etc) ?
Siddhartha, nu a fost un zeu, ci un muritor de rand, Budistii cred ca lumea se trage dintr-un mare vortex, svastica fiind simbolul acelui vartej care a creat lumea. Scuze warhell, omisesem asta. As putea vrobi despre mitologii toata ziua, eram foarte pasionat de mitologie cand eram mic. Apropo, cei de la NASA au vazut 4 planete locuibile pana acum, si cea mai apropiata se afla la 20 de ani lumina de noi. Oricum, eu cred in forta omului, si cred ca acele constructii au fost facute prin cunosterea matematicii excelente, si prin faptul ca egiptenii erau renumiti pentru constructiile lor. Atlantida la fel ca si Lemuria au fost continente. Se spune ca Atlantida, a fost extrem de dezvoltata tehnologic, pana la eruptia unui vulcan care a facut ca unele cutremure sa apara, iar insula sa fie inundata, am citit o chestie despre faptul ca Atlantii nu si-au oprit existenta dupa acel moment. Oricum deviez de la subiect. Chestia e ca nu stim cum a aparut, poate dupa cum zice Killme ne vor lamuri niste umanoizi odata si-odataHaha.
(03-07-2012, 05:41 PM)Kristi Wrote: [ -> ]Adica, in alte cuvinte, cu cat invata omul mai multe cu atat crede tot mai mult ca Dumnezeu nu exista? Asta vrei sa spui? Crestinii is prosti si ateii/agnosticii sunt inteligenti si intelepti, asa-i? Apropo, tu crezi in teoria evolutiei?

Nu, nu cred. Si n-am zis ca sunt crestinii prosti doar ca aveti doar chestia asta "Dumnezeu e atotputernic ...." dar nu sunteti curiosi daca nu a fost "inventat" doar pentru un alt scop ?
Oricum mi-ai zis ca-mi demonstrezi ca exista Dumnezeu ... inca astept ...


(03-07-2012, 09:44 PM)Zamolxis1 Wrote: [ -> ]Siddhartha, nu a fost un zeu, ci un muritor de rand, Budistii cred ca lumea se trage dintr-un mare vortex, svastica fiind simbolul acelui vartej care a creat lumea. Scuze warhell, omisesem asta. As putea vrobi despre mitologii toata ziua, eram foarte pasionat de mitologie cand eram mic. Apropo, cei de la NASA au vazut 4 planete locuibile pana acum, si cea mai apropiata se afla la 20 de ani lumina de noi. Oricum, eu cred in forta omului, si cred ca acele constructii au fost facute prin cunosterea matematicii excelente, si prin faptul ca egiptenii erau renumiti pentru constructiile lor. Atlantida la fel ca si Lemuria au fost continente. Se spune ca Atlantida, a fost extrem de dezvoltata tehnologic, pana la eruptia unui vulcan care a facut ca unele cutremure sa apara, iar insula sa fie inundata, am citit o chestie despre faptul ca Atlantii nu si-au oprit existenta dupa acel moment. Oricum deviez de la subiect. Chestia e ca nu stim cum a aparut, poate dupa cum zice Killme ne vor lamuri niste umanoizi odata si-odataHaha.

Oricum nici eu nu prea cred in chestia asta cu "umanoizii" pentru ca asa cum am mai zis "nu cred in nimic pana nu vad sau e demonstrat" oricum pentru mine chestia asta pare a fi mult mai reala decat existenta lui Dumnezeu. Deoarece nu a aparut cand "timpurile erau grele" sa opreasca lumea din a face ceva sau pentru ca castiga cineva ceva in plus.

Astept un raspuns cat mai apropiat de adevar dar oricum pana atunci mai este si avem timp pentru a ne combate pe tema asta cu religia Haha
(03-08-2012, 06:59 PM)Killmee Wrote: [ -> ]Oricum mi-ai zis ca-mi demonstrezi ca exista Dumnezeu ... inca astept ...

Alrighty then Haha

So,exista NUMAI 3 optiuni pentru originea universului:
1. Universul a existat mereu.
2. Universul s-a creat singur. (adica fara ajutorul unui Creator)
3. Universul a fost creat de un Creator. (indiferent daca e Dumnezeul crestinismului, sau Allah, sau Buddha, etc... )

Intrebarea 1: Esti de acord ca exista doar aceste 3 posibilitati?
Intrebarea 2: Daca iti pot dovedii logic si stiintific ca primele 2 optiuni sunt gresite, asta inseamna ca ultima optiune e cea corecta, asa-i?
(03-08-2012, 08:57 PM)Kristi Wrote: [ -> ]Alrighty then Haha

So,exista NUMAI 3 optiuni pentru originea universului:
1. Universul a existat mereu.
2. Universul s-a creat singur. (adica fara ajutorul unui Creator)
3. Universul a fost creat de un Creator. (indiferent daca e Dumnezeul crestinismului, sau Allah, sau Buddha, etc... )

Intrebarea 1: Esti de acord ca exista doar aceste 3 posibilitati?
Intrebarea 2: Daca iti pot dovedii logic si stiintific ca primele 2 optiuni sunt gresite, asta inseamna ca ultima optiune e cea corecta, asa-i?

Ok ... astept si vreau sa vad cum dovedesti foart bine cum ca prima obtiune e gresita.